Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

AUTOSTRADĄ DO NIEBA -LIPIEC 2013(TRPANJ,KORCULA,PAKOSTANE)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dreptacz
Autostopowicz
Re: AUTOSTRADĄ DO NIEBA -LIPIEC 2013(TRPANJ,KORCULA,PAKOSTAN

Nieprzeczytany postnapisał(a) dreptacz » 22.03.2014 22:19

Kapitalna relacja okraszona pięknymi zdjęciami i pożytecznymi informacjami , które przydadzą się podczas pobytu na Korculi od 10 czerwca do 19 czerwca. Miło sie czytało w zimowe i deszczowe dni.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 22.03.2014 22:55

hej Nesko,wróciłam tu do Ciebie znowu :) zaciekawił mnie rejs łodzią podwodną,czy mogłabyś napisać,jak wrażenia.Byliście zadowoleni z tego rejsu?jaki to koszt? pozdrawiam :papa:
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 22.03.2014 23:04

Ja tez wróciłam do Twojej relacji, ale tak tylko dla przypomnienia. Przeczytałam ja jeszcze raz. Była naprawdę bardzo piekna i rzeczowa. Dziękuję. Jadę tam w tym roku w sierpniu. Pozdrawiam
neska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) neska » 05.04.2014 19:45

Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję...zarobiona jestem... :D

andeo napisał(a):Ciekawie opisałaś,ślicznie udokumentowałaś.świetnie się czytało i oglądało.dzięki :papa:

Cała przyjemność po mojej stronie...

minimartini napisał(a):neska z ogromną przyjemnością czyta się Twą relację! Jest taka pełna emocji, po prostu piękna. Dzisiaj pochłonęłam połowę - zostawiam ślad, by zajrzeć na drugą część :papa:
P.S. Uroczy kociak :)

Dzięki... i życzę miłej lektury...

kryniu88888 napisał(a):Rewelacyjna relacja z wakacji. Dziękuje i pozdrawiam :D

Cieszę się , że się podobało ... 8)

piotrf napisał(a):Czytanie Twojej relacji sprawiło mi wielką przyjemność ....

Piotrze ..i vice versa :D

JoannaMaxel napisał(a):Dziękuję za cudowną lekturę, ale będzie się dziś dobrze spało... i wiem co mi się przyśni :)

Też tak mam!...im więcej słonka za oknem tym moja poduszka bardziej zielona... :D

kbw napisał(a):I ja przyłączam się do ogólnych podziękowań!!! W oczekiwaniu na tegoroczne cro-wakacje przeczytanie tak ciekawej i ślicznie udokumentowanej wyprawy było bezcenne!!!!!!!

Kbw...dzięki za dobre słowo :D

ARTUR_KOLNICA napisał(a):Wpisuję się żeby strona (relacja) mi nie uciekła, bo może Korcula w tym roku.

Artur....Korculę polecam z czystym sumieniem :hut:

dreptacz napisał(a):Kapitalna relacja okraszona pięknymi zdjęciami i pożytecznymi informacjami , które przydadzą się podczas pobytu na Korculi od 10 czerwca do 19 czerwca. Miło sie czytało w zimowe i deszczowe dni.

Wybór miejscówki świetny...wypoczynek na pewno będzie udany! :D

andeo napisał(a):hej Nesko,wróciłam tu do Ciebie znowu :) zaciekawił mnie rejs łodzią podwodną,czy mogłabyś napisać,jak wrażenia.Byliście zadowoleni z tego rejsu?jaki to koszt? pozdrawiam :papa:

Andeo...fajnie Cię widzieć :D
Co do łodzi podwodnej ... .nie skorzystaliśmy zniechęceni opiniami ludzi, którzy opuszczali łajbę...koszt jeśli dobrze pamiętam to 80 kn za osobę , rejs godzinny...Zwiedziliśmy pokład, było strasznie duszno w środku ... widoki za oknem też jakoś mało przejrzyste ...w dodatku strasznie bujało...po podwójnej porcji lodów którą właśnie pochłonęliśmy moglibyśmy poczuć blusa więc odpuściliśmy :mrgreen:

emi13214 napisał(a):Ja tez wróciłam do Twojej relacji, ale tak tylko dla przypomnienia. Przeczytałam ja jeszcze raz. Była naprawdę bardzo piekna i rzeczowa. Dziękuję. Jadę tam w tym roku w sierpniu. Pozdrawiam

Emi ...jestem tak zauroczona Zielonym Półwyspem, że mogę Ci tylko pogratulować decyzji 8)
My również wybieramy się w te rejony z tym ,że startujemy pod koniec czerwca, tuż po rozdaniu świadectw....jeszcze tylko 3 miesiące!!!
Pozdrawiam Wszystkich Cieplutko :papa: :papa: :papa:
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 06.04.2014 12:08

:) ślicznie dziękuję za odpowiedz,poczytałam sobie w międzyczasie o wrażeniach z rejsu łodzią "podwodną" i faktycznie,szału nie ma.Darujemy sobie tę atrakcję.Ale przy okazji widzę ,że wybieracie się zaraz po rozdaniu świadectw na Peljesac ,my nawet do rozdania świadectw nie czekamy ;) tylko pierw będziemy tydz w Czarnogórze,ale potem zjedziemy w okolice Żuljany,może dane nam będzie się spotkać ? mamy w planach jakiś kemping ,jeszcze nie wiem dokładnie gdzie wylądujemy.pozdrawiam :papa:
neska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) neska » 06.04.2014 12:50

andeo napisał(a)::) ... będziemy tydz w Czarnogórze,ale potem zjedziemy w okolice Żuljany,może dane nam będzie się spotkać ? mamy w planach jakiś kemping ,jeszcze nie wiem dokładnie gdzie wylądujemy.pozdrawiam :papa:

My również obstawialiśmy camp Sunce w Żuljanie ,a jeśli nie będzie miejscówek camp Denka w Loviste.
Zamierzamy dokładnie zwiedzić cały Półwysep, w ubiegłym roku ledwie musnęliśmy temat.
Jeśli gdzieś przyuważycie naszą zgraję zapraszamy na zimny kufelek 8)
piwko.jpg

Pozdrawiam :papa:
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 06.04.2014 15:17

Dobrze,będę Was wypatrywać.My nastawieni jesteśmy na Maslinę z Żuljanie albo Sunce,ew .Vrila w Trpanj.Będziemy w okolicach od 2 lipca .Kto wie,może piwka się razem napijemy :P
PS .będzie nas trójka: ja,mąż i córa 14 lat ;) :papa:
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 06.04.2014 22:25

emi13214 napisał(a):Neska...jestem pełna podziwu za tak sprecyzowane plany odnośnie przyszłego wyjazdu. Ja jestem tylko pewna terminu i tego, że będę na Campie Vrila. Reszta się wyklaruje na miejscu. Lubimy planować sobie wyjazdy tak na gorąco, wspierając się przewodnikiem lub internetem w przypadku poszukiwania konkretów.
Polecam Ci Camp w Orasacu, to jest kawałeczek za Trsteno ( następna miejscowość). Bardzo sympatyczna atmosfera i świetne miejsce wypadowe. Zakupy robiliśmy w Dubrowniku te większe, a w Zatonie te codzienne. Ale generalnie najbardziej polecam tą plażyczkę ( Brsecine - zobacz na Google Street - zjazd z Jadranki za Trsteno,za Villą Lina, jadąc od strony Dubrownika, w lewo),
( wjazd obok dużego parkingu).
Zdjęcia mówią same za siebie.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zjazd jest troszkę stresujący, ale warto.

Potwierdzam,
Też wpadliśmy w zeszłym roku wracając z Dubrownika.

Fajna relacja
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 14.04.2014 21:54

Fajnie się czytało, gratuluje talentu pisarskiego!

:papa:
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 17.04.2014 13:16

świetna relacja :) fajnie było z wami pozwiedzać te wspaniałe zakątki Cro super fotki super opowiadanie i super rodzina samego dobra dla was pozdr Jacek :hut:
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 26.01.2015 14:53

dosiadłam się i ja z opóźnieniem niebagatelnym hłe hłe gdyż w planach akurat TRPANJ a może nie tylko :D,
ale tupię nóżkami marząc, by dziś wieczorem po pracy zasiąść przed twoją relacja pod kocem.
Jak już dzieci zasną ma się rozumieć a maż w delegacji hahaha :)
Odrobina egoizmu chyba nikomu nie zaszkodzi.
jardeb
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jardeb » 01.03.2015 09:32

no rewelacja - relacja oczywiście którą pochłonąłem na jednym wdechu, masz talent do pisania.
My w zeszłym roku zainstalowaliśmy się w Rogoznicy a w tym uderzmy właśnie do Trpanj, Twoja relacja tylko mnie utwierdziła w przekonaniu że dobrze wybraliśmy. Jeszcze raz Gratuluję pióra, jestem pod wielkim wrażeniem.
Anul-ka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anul-ka » 04.03.2015 12:06

Piękne zdjęcia
kolega123123
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kolega123123 » 10.07.2015 22:14

Piękne widoki.
Czarna1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czarna1 » 18.01.2017 15:38

Witaj:)
Czytam Twoją relację już nie wiem, który raz i zawsze odnajduję w niej coś nowego.Gratki za talent!Bankowo jeszcze tu wrócę. Pozdrowionka!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

AUTOSTRADĄ DO NIEBA -LIPIEC 2013(TRPANJ,KORCULA,PAKOSTANE) - strona 26
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies