Piękna relacja, super się czytało.
Pozdrawiam
magul napisał(a):Piękna relacja, super się czytało.
Pozdrawiam
emi13214 napisał(a):Piękna rodzinka, piękne miejsca, piękne wakacje.....
Dzięki Tobie przeżyłam kolejną podróż do CRO i to taką wspaniałą!!!!!
ARNIK napisał(a):Piekne fotki , urocza narratorka i poetycko-plastyczne opisy ,które co chwila mnie zaskakiwaly .... Relacji daje 100/100 . W tym roku tez Chorwacja?:)
Marzena_zM napisał(a):...Wasz rozmówca mówił prawdę- taki jest stan faktyczny campów nad zat. Lucica. Jest tam kilka campingów- żaden z nich nie ma prądu i wody. Właściciele ratują sytuację jak mogą: wodę przywożą beczkowozy, lodówki są na gaz, lampy na solary lub akumulatory, a komórki gospodarz brał do domu i ładował. Do wody z beczkowozu nie mieliśmy zaufania, usłyszeliśmy: „Ne ma problema” i nasz gospodarz też przywoził wodę z domu w dużych butlach oraz lód w kostkach (schłodzona kawka o poranku- mniam…). Cena za camping w granicach 15 euro/cała rodzina/parkowanie samochodu/namiot/doba też jest jakąś alternatywą dla Croentuzjastów o chudszych portfelach. Wzdłuż zat. Lucica biegnie granica administracyjna między żupaniją zadarską a szibenicko- kninską, a sama zatoka jest oddalona o ok. 2 km od centrum Drage.
Berbel napisał(a):neska
Czytam i nie wierze, 22 lipca kiedy to z moja malzonka swietowalismy nasza 16 rocznice na kampie Oaza, mielismy przyjemnosc rozmawiac z rodakami ktorzy przyplyneli na lajbie. Mieli dwojke dzieci w wieku (prawie) naszych dzieci 6 i 10, i dopytywali sie o warunki i takie tam.
Berbel napisał(a):...Bedziemy na Oazie od 18 lipca do 25 sierpnia Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży