gusia-s napisał(a):...szkoda że nie udało się Wam znaleźć miejsca na Dole - byliśmy w ubiegłym roku, miejsce pod przyczepkę udało się znaleźć z marszu na początku sierpnia i byliśmy b. zadowoleni z pobytu tam
gusia-s napisał(a):Taki mieliśmy widok z przyczepki a od strony wody to nasza przyczepka z czerwonym okienkiem
Iwona75 napisał(a):Podkręcam się coraz bardziej na myśl o namiocie. Jeszcze nie próbowaliśmy, ale powoli dojrzewamy do tej decyzji...
neska napisał(a):A tak na serio... dla mnie kemping to wolność, przyroda przez 24H i fajni ludzie...w apartamencie w ogóle nie czuję wakacyjnego klimatu...
Pozdrawiam
neska napisał(a):A tak na serio... dla mnie kemping to wolność, przyroda przez 24H i fajni ludzie...w apartamencie w ogóle nie czuję wakacyjnego klimatu...
Pozdrawiam
neska napisał(a):Iwona75 napisał(a):Podkręcam się coraz bardziej na myśl o namiocie. Jeszcze nie próbowaliśmy, ale powoli dojrzewamy do tej decyzji...
Iwonka nic na siłę, ale ...fajne przeceny mają w Decathlonie...
Samo kompletowanie wszelkich kempingowych gadżetów to spora frajda, a już upychanie ich do autka to ubaw po pachy...
A tak na serio... dla mnie kemping to wolność, przyroda przez 24H i fajni ludzie...w apartamencie w ogóle nie czuję wakacyjnego klimatu...
Pozdrawiam
Iwona75 napisał(a):neska napisał(a):Iwona75 napisał(a):Podkręcam się coraz bardziej na myśl o namiocie. Jeszcze nie próbowaliśmy, ale powoli dojrzewamy do tej decyzji...
Iwonka nic na siłę, ale ...fajne przeceny mają w Decathlonie...
Samo kompletowanie wszelkich kempingowych gadżetów to spora frajda, a już upychanie ich do autka to ubaw po pachy...
A tak na serio... dla mnie kemping to wolność, przyroda przez 24H i fajni ludzie...w apartamencie w ogóle nie czuję wakacyjnego klimatu...
Pozdrawiam
Przypuszczam że jest to frajda, my w zasadzie już zaczęliśmy. Od śpiworów i materacy bo była taka potrzeba, teraz pewnie będzie namiot,a co dalej ?
Wiem że to nie jest miejsce na tego typu rozmowy, ale jesli ktoś "przerzuci" mnie do odpowiedniego miejsca ( o ile takie istnieje ) będę wdzięczna.
Iwona75 napisał(a):... my w zasadzie już zaczęliśmy. Od śpiworów i materacy bo była taka potrzeba, teraz pewnie będzie namiot,a co dalej ?...
neska napisał(a):Iwonka nic na siłę, ale ...fajne przeceny mają w Decathlonie...
Powrót do Nasze relacje z podróży