Iggy napisał(a):ferster napisał(a):No szlag normalnie trafia, kiedy myślę o A1!
Takie coś:
Słoweńcy postawili w 3 lata. Od zera do kompletnej funkcjonalności.
A my się pieprzymy z jednym mostkiem już 5 rok!!!
ziemniak napisał(a):Tak tylko u nas nie powstaje tego typu obiekt tylko zupełnie inny i bardzo skomplikowany technicznie.
wielbiciel napisał(a):Informuję wszystki że A1 od Pyrzowic jest już otwara.
Dla tych z północy DK! do Siewierza potem w prawo na Pyrzowice a tu zaczyna się A1 do Świerklan (na razie) i dalej Wodzisław Chałupki itd ....
A co do korków na A4 i systemie opłat to nasi forumowicze powinni być przyzwyczajeni...
Już kiedyś o tym pisałem że jest taki człowiek co to już kiedyś przewidział że tak może być - jakiś Winetu taką mu dali ksywkę, pewnie niektórzy pamiętają tego ministra (Pol).
grzeslaw napisał(a):wielbiciel napisał(a):Informuję wszystki że A1 od Pyrzowic jest już otwara.
Dla tych z północy DK! do Siewierza potem w prawo na Pyrzowice a tu zaczyna się A1 do Świerklan (na razie) i dalej Wodzisław Chałupki itd ....
A co do korków na A4 i systemie opłat to nasi forumowicze powinni być przyzwyczajeni...
Już kiedyś o tym pisałem że jest taki człowiek co to już kiedyś przewidział że tak może być - jakiś Winetu taką mu dali ksywkę, pewnie niektórzy pamiętają tego ministra (Pol).
Witam,
Jak na tą autostradę wbić się od strony Częstochowy?
Na długi weekend wybieram się do Wisły, ta autostrada bardzo by ułatwiła przejazd przez Śląsk, chciałbym to obejrzeć przed sierpniowym wyjazdem do Chorwacji. Jadąc do Wisły, jechać do końca do Swierklan czy zjechać wcześniej na Żory?
lichy napisał(a):Nowe wiadomości na temat feralnego mostu na A1
Chyba wcześniej, jak na następne wakacje nim nie przejedziemy jak dobrze pójdzie.
Iggy napisał(a):ziemniak napisał(a):Tak tylko u nas nie powstaje tego typu obiekt tylko zupełnie inny i bardzo skomplikowany technicznie.
No nie mów mi, że ten mostek w Słowenii nie był skomplikowany
ferster napisał(a):A Czesi to muszą się nieźle napieprzać Oni swój odcinek dawno wykonali a droga dalej zamknięta, zmarnowali też kupę kasy mozna powiedzieć.
Bocian napisał(a):Mam jeszcze pytanie, w którym miejscu się zjeżdża z A1 żeby do Chałupek, do przejścia dojechać?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi