jackuc napisał(a):
Przywieziesz 4paka???
mcbas napisał(a):Siemka.
@Niedzwiad. O 10.00 jesteś na granicy... a przynajmniej ja byłbym o 10.00...
Pozdrawiam.
Raul73 napisał(a):A ten korek w Częstochowie to nie jest przypadkiem w kierunku północnym? Śledzę to od kilku dni na Korkosferze i w kierunku południowym cały czas pokazuje płynnie.
A jak jest w rzeczywistości?
thopson23 napisał(a):Jeżeli chodzi o trasę Warszawa - Katowice a szczególnie korek w Jankach to ja ostatnio, tj. 01.06. objeżdźałem przez jakąś nową autostradę - kawałek A2. Nie znam szczegółów go kolega pokierowałm mnie telefonicznie ale pewnie można to już zobaczyć na jakichś mapach.
Jadącna do W-wy zjechałem w Mszczonowie na 50 do Żyrardowa, droga jest super, bo co chwila są dodatkowe pasy gdzie można łyknąć maruderów. Wskoczyłem prosto na autostradę gdzie bramki dopiero budują więc free.
Jechałem na Tarchomin więc skót super!!!
Pozdrowienia z RAB
Niedzwiad napisał(a):mcbas napisał(a):Siemka.
@Niedzwiad. O 10.00 jesteś na granicy... a przynajmniej ja byłbym o 10.00...
Pozdrawiam.
Rok wstecz jechałem przez Radom - kraków itd... bo właśnie był korek do Piotrkowa. No i popełniłem błąd przeogromny bo na granicy byłem ok.12 sam się śmiałem ze swojej głupoty. Ale coś mi się wydaje że w tym roku bedę już 0 9tej na granicy (jadąc Gierkówką )
algirdas napisał(a):
Gdyby ktoś miał życzenie, to służę świeżymi informacjami i podpowiedziami (...)
cronaturki napisał(a):Osobiście dziwie się tym mieszkańcom Częstochowy, którzy oddają swoje głosy na bardzo POpularną partię, a ta ani myśli wybudować im obwodnicy... Nie tylko nie chce wybudować ale nawet o planach takiej budowy ni widu ni słychu..
bracik001 napisał(a):algirdas napisał(a):
Gdyby ktoś miał życzenie, to służę świeżymi informacjami i podpowiedziami (...)
Myślę, że dobrze by było, byś informował Wszystkich na forum
Ja w każdy piątek wracam z W-wy do Tarnowskich Gór i skręcam koło BP i McD w "aleję Miłości". Czy jak rozpoczną przebudowę tego skrzyżowania to na alei będą jakieś utrudnienia
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi