dobra spoko skoro wszyscy piszą że da radę to dajmy spokój
jadę po prost 1 raz i to z dwójką małych z tyłu w fotelikach więc chciałabym jak najmniej sytuacji nie po mojej myśli
cronaturki napisał(a):jeszcze chyba nigdy nikomu autostrada nie przyprawiła tak wiele problemów... i chyba jeszcze nigdy nie pojawiło się na tym forum tak wiele wątpliwości zapytań spowodowanych jedną łatwa do pokonania autostradą, a raczej jej fragmentem, który objechać można wykonując jedna prostą czynność - patrząc na znaki
tylko tyle i jak się okazuje AŻ TYLE
ARTI napisał(a):WITAM MAM PYTANIE W KTÓRYM MIEJSCU WJECHAĆ NA S1 JADĄC Z ŁODZI DO GRANICYZ CZECHAMI
W SIEWIERZU W PRAWO DROGĄ 78 CZY DALEJ NA GŁÓWNYM WĘZLE POZDRAWIAM
jara napisał(a):maksikaz napisał(a): jak widzę przejeżdżając przez Stryków korek samochodów zjeżdżających z autostrady to odechciewa się zniej korzystać. Postój 30 minut gwarantowany
To jedź zjazd dalej, w stronę Zgierza albo do Emilii. Oczywiście jadąc z Warszawy.
maksikaz napisał(a):jara napisał(a):maksikaz napisał(a): jak widzę przejeżdżając przez Stryków korek samochodów zjeżdżających z autostrady to odechciewa się zniej korzystać. Postój 30 minut gwarantowany
To jedź zjazd dalej, w stronę Zgierza albo do Emilii. Oczywiście jadąc z Warszawy.
zjeżdżam już w Emilii, ale pare razy postałem. Jadąc do czech tak sie nie da:))
maksikaz napisał(a): jak widzę przejeżdżając przez Stryków korek samochodów zjeżdżających z autostrady to odechciewa się zniej korzystać. Postój 30 minut gwarantowany
Raul73 napisał(a):A po kiego jeździć do Czech z Warszawy przez Stryków? S8 z Janek do Piotrkowa jeszcze nieskończona?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi