maksikaz napisał(a):I ja zaczynam zastanawiac się nad tym wariantem trasy( do tej pory jeżdziłem przez Cieszyn). Ale mam pytanie jak jest z korkami w sezonie przy zjaździe z autostrady A1 w Swierklanach? Planujemy przejazd w sobotę.
kroman napisał(a):Teraz ważne jak zjedziesz z rona i od razu zobaczysz sznurek samochodów, to jest hytry plan.
Zaraz po zjeździe z ronda jest skręt w lewo, wąska, asfaltowa dróżka wzdłóż zabudowań(równoległa do głównej). Uważaj na wysokie garby spowalniające. Tą drogą jedziesz aż się skończy.
Torac napisał(a):kroman napisał(a):Teraz ważne jak zjedziesz z rona i od razu zobaczysz sznurek samochodów, to jest hytry plan.
Zaraz po zjeździe z ronda jest skręt w lewo, wąska, asfaltowa dróżka wzdłóż zabudowań(równoległa do głównej). Uważaj na wysokie garby spowalniające. Tą drogą jedziesz aż się skończy.
Wielu już tak kombinuje i można na końcu drogi zatrzymać się i poczekać tyle co bez kombinowania. Ostatnio tak miałem
Ps. A propos kupowania winiet austryjackich w Czechach- Na shellu w Mikulowie chcieli, jeśli dobrze pamiętam 15E za winietę 8E. Porażka!
Torac napisał(a):Ps. A propos kupowania winiet austryjackich w Czechach- Na shellu w Mikulowie chcieli, jeśli dobrze pamiętam 15E za winietę 8E. Porażka!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi