Czyli wygląda na to, że w pewnie i na przyszłe wakacje tego mostu nie będzie...
Ale fajna nowomowa: "skomplikowany program naprawczy"...
dids76 napisał(a):Zapewne wywala Alpine Bau, oglosza nowy przetarg i wygra ........Alpine Bau
cronaturki napisał(a):
Jak to powiedzial kiedys jeden z dyrektorów kontraktu tejże budowy (nawiasem mówiąc rodowity Czech)... "..nad byle potoczkiem ktoś zaprojektował jeden z największych i najbardziej technicznie skomplikowanych mostów sprężonych...". Czyli typowe polskie "postaw się a zastaw się" nie patrząc na to czy owo "postawienie się" ma jakikolwiek sens.
.
arek_sosnowiec napisał(a):dids76 napisał(a):Zapewne wywala Alpine Bau, oglosza nowy przetarg i wygra ........Alpine Bau
Mam nieodparte wrażenie że to już przerabialiśmy na tej budowie .
A tak w ogóle to na cholerę ten wiadukt. Nie lepiej było zasypać tę dziurę ziemią i po niej puścić autostradę?
cronaturki napisał(a):@arek_sosnowieccronaturki napisał(a):
Jak to powiedzial kiedys jeden z dyrektorów kontraktu tejże budowy (nawiasem mówiąc rodowity Czech)... "..nad byle potoczkiem ktoś zaprojektował jeden z największych i najbardziej technicznie skomplikowanych mostów sprężonych...". Czyli typowe polskie "postaw się a zastaw się" nie patrząc na to czy owo "postawienie się" ma jakikolwiek sens.
.
dids76 napisał(a):arek_sosnowiec napisał(a):dids76 napisał(a):Zapewne wywala Alpine Bau, oglosza nowy przetarg i wygra ........Alpine Bau
Mam nieodparte wrażenie że to już przerabialiśmy na tej budowie .
A tak w ogóle to na cholerę ten wiadukt. Nie lepiej było zasypać tę dziurę ziemią i po niej puścić autostradę?
Jesli o mnie chodzi to ten widukt moga jeszcze 20 lat budowac
Na ploludnie mam blizej przez Chalupki, a na polnoc moge startowac w Swierklanach czy na A4 w Sosnicowicach.
dids76 napisał(a):No i doooopa
Może niech ktoś zaprojektuje jeszcze raz ten nieszczęsny most i wybudują go od nowa. Qrcze ile lat można budować most nad potokiem który można przeskoczyć???
http://goo.gl/maps/w6XRV
jara napisał(a):dids76 napisał(a):No i doooopa
Może niech ktoś zaprojektuje jeszcze raz ten nieszczęsny most i wybudują go od nowa. Qrcze ile lat można budować most nad potokiem który można przeskoczyć???
http://goo.gl/maps/w6XRV
dids76 u Ciebie tam lasy galante,to może Ty deski,ja trochę gwoździ i coś przerzucimy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi