Mostar robi wrażenie
1. Starówka
2. Ostrzelane budynki
3. Wystawa fotografii wojennych.
4. Historia
jara napisał(a):Marsallah napisał(a):No, no, szykuje się konkurencja dla mojej "żelaznej" trasy przez Cieszyn na Żilinę. Może, tak dla higieny, spróbuję trasy przez Czechy w przyszłym roku?
mnie też kusi,tylko te płyty...
luminox napisał(a):....a ja mam pytanie dot; A1 z Gliwic do lodzi...nie moge sie dopatrzec czy ten odcinek jest w calosci ukonczony,czyli ze jest prawdziwa autostrada czy tez sa jeszcze jakies odcinki w budowie...???? na stronie GDDKiA nie do konca wszystko rozumiem....tak wiec gdyby ktos z Was szynowni forumowicze moglby mi odp na to pytanie to bede wdzieczny,bo zamierzam jechac od strony Ostrawy do Poznania i nie zabardzo usmiecha mi sie maszerowac A4 na Wroclaw i dalej na Poznan 185km przez te wszystkie wiochy z tad moje pytanie.....z gory dzieki.
dids76 napisał(a):A1 kończy się w Pyrzowicach.
Od Gliwic do Poznania najlepiej chyba A4 do Wrocławia, potem AOW no a później już 5
A1 od Pyrzowic do Łodzi tak prędko oddana nie będzie
jara napisał(a):dids76 napisał(a):A1 kończy się w Pyrzowicach.
Od Gliwic do Poznania najlepiej chyba A4 do Wrocławia, potem AOW no a później już 5
dokładnie,bardzo nad tym ubolewam.Ale z do Łodzi to tylko w Tuszynie wiadukt budują,bez specjalnych korków,a A2 już spoko.Tylko to w pytę kilosów.
Raul73 napisał(a):jara napisał(a):dids76 napisał(a):A1 kończy się w Pyrzowicach.
dokładnie,bardzo nad tym ubolewam.Ale z do Łodzi to tylko w Tuszynie wiadukt budują,bez specjalnych korków,a A2 już spoko.Tylko to w pytę kilosów.
Dzisiaj zostało wydane pozwolenie na trzeci (ostatni) odcinek obwodnicy Łodzi. 40-kilometrowy odcinek A1 Tuszyn - Stryków ma być gotowy do lata 2014.
jara napisał(a):Raul73 napisał(a):
Dzisiaj zostało wydane pozwolenie na trzeci (ostatni) odcinek obwodnicy Łodzi. 40-kilometrowy odcinek A1 Tuszyn - Stryków ma być gotowy do lata 2014.
a A1 zaczną budować albo od nas albo od Pyrzowic
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi