holz1 napisał(a):A gdzie najlepiej zatankować w Polsce blisko granic z Czechami baaardzo blisko autostrady. Macie jakieś sprawdzone stacje gdzie jest taniej?
Tankuje w Łodzi i potem w Austrii Graz.
Koszt taki sam jak u nas na A1..
holz1 napisał(a):A gdzie najlepiej zatankować w Polsce blisko granic z Czechami baaardzo blisko autostrady. Macie jakieś sprawdzone stacje gdzie jest taniej?
holz1 napisał(a):Pewnie różnica jest z 30-40 groszy podejrzewam.
marekkowalak napisał(a):holz1 napisał(a):A gdzie najlepiej zatankować w Polsce blisko granic z Czechami baaardzo blisko autostrady. Macie jakieś sprawdzone stacje gdzie jest taniej?
Żory - Auchan. Najtańsze paliwa, jakie widziałem w Polsce
dids76 napisał(a):Pozostało jedno rondo w okolicach Kamińska. starych odcinków zostało jeszcze kilka km chociaż ostatnio jechałem tam prawie dwa tygodnie temu i mogło się coś zmienić na lepsze.
SebastianM napisał(a):dids76 napisał(a):Pozostało jedno rondo w okolicach Kamińska. starych odcinków zostało jeszcze kilka km chociaż ostatnio jechałem tam prawie dwa tygodnie temu i mogło się coś zmienić na lepsze.
Jadę za 12 dni z Gdańska i się zastanawiam którędy .
dids76 napisał(a):SebastianM napisał(a):dids76 napisał(a):Pozostało jedno rondo w okolicach Kamińska. starych odcinków zostało jeszcze kilka km chociaż ostatnio jechałem tam prawie dwa tygodnie temu i mogło się coś zmienić na lepsze.
Najprawdopodobniej będę jechał jeszcze tamtędy we wtorek na północ i w piątek na południe, więc dam znać.
SebastianM napisał(a):dids76 napisał(a):Pozostało jedno rondo w okolicach Kamińska. starych odcinków zostało jeszcze kilka km chociaż ostatnio jechałem tam prawie dwa tygodnie temu i mogło się coś zmienić na lepsze.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi