Michalm2012 napisał(a):Po otwarciu tego odcinka można będzie zaoszczędzić godzinę.
No i nic więcej.
Michalm2012 napisał(a):Po otwarciu tego odcinka można będzie zaoszczędzić godzinę.
Zbyszko666 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Po otwarciu tego odcinka można będzie zaoszczędzić godzinę.
No i nic więcej.
piotrulex napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Po otwarciu tego odcinka można będzie zaoszczędzić godzinę.
No i nic więcej.
A co byś jeszcze chciał zaoszczędzić?
To może tak szerzej od siebie jak ja to widzę co oszczędzam
- godzinę czasu
- jestem mniej zmęczony
- 154 hamowania w Łodzi więc i klocki hamulcowe
- kasę na ewentualny mandat
- wyjeżdżając w piątek po robocie jestem wcześniej na obwodnicy Zagrzebia więc ruch mniejszy ruch i jeszcze szybciej na miejscu
Ten odcinek da nam wszystkim bardzo wiele a osobiście dla mnie przy 16-17h ciągłej jazdy od popołudnia do rana ta godzina jest na wagę złota
walp napisał(a):... autostrady są bardziej bezpiecznymi drogami. No chyba poza polską A4 ...
piotrulex napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Po otwarciu tego odcinka można będzie zaoszczędzić godzinę.
No i nic więcej.
A co byś jeszcze chciał zaoszczędzić?
To może tak szerzej od siebie jak ja to widzę co oszczędzam
- godzinę czasu
- jestem mniej zmęczony
- 154 hamowania w Łodzi więc i klocki hamulcowe
- kasę na ewentualny mandat
- wyjeżdżając w piątek po robocie jestem wcześniej na obwodnicy Zagrzebia więc ruch mniejszy ruch i jeszcze szybciej na miejscu
Ten odcinek da nam wszystkim bardzo wiele a osobiście dla mnie przy 16-17h ciągłej jazdy od popołudnia do rana ta godzina jest na wagę złota
Michalm2012 napisał(a): ... w Łodzi już zjazd w Strykowie może doprowadzić do furii niejednego, to samo dotyczy dojazdu do Strykowa z Łodzi.
piotrulex napisał(a):Michalm2012 napisał(a): ... w Łodzi już zjazd w Strykowie może doprowadzić do furii niejednego, to samo dotyczy dojazdu do Strykowa z Łodzi.
Jeśli to ten pierwszy zjazd przed bramkami to ja jadę dalej w kierunku Poznania, płace chyba 1,10 i zjeżdzam na Zgierz po jakiś 10km ...
Michalm2012 napisał(a):piotrulex napisał(a):Michalm2012 napisał(a): ... w Łodzi już zjazd w Strykowie może doprowadzić do furii niejednego, to samo dotyczy dojazdu do Strykowa z Łodzi.
Jeśli to ten pierwszy zjazd przed bramkami to ja jadę dalej w kierunku Poznania, płace chyba 1,10 i zjeżdzam na Zgierz po jakiś 10km ...
No tak, ale i te bramki korkują się nawet na 20-30 minut.
Dzisiaj znowu jechałem nad autostradą w okolicach Strykowa i o dziwo wszystko wygląda na skończone. Samochody serwisowe normalnie jeżdżą, gdzieniegdzie brakowało kilku tafli ekranów
piotrulex napisał(a):http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35153,20229776,budowa-a1-przyspiesza-na-finiszu-pojedziemy-w-lipcu.html
dids76 napisał(a):danoxxx napisał(a):[
z tego co wiem od chłopaków z SkyscraperCity to podają ze 22 lipca oficjalne otwarcie
No co Ty nigdy nie uwierzę że ktoś coś oficjalnie otworzy 22 lipca (może być dzień wcześniej lub później)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi