maxredaktor napisał(a):Pożyjemy, zobaczymy, jak mawiają Eskimosi. Po obejrzeniu ostatnich zdjęć z budowy mój optymizm nieco wzrósł.
kodens79 napisał(a):Ja bym na to nie liczył jak już kolega napisał jeden kontrakt jest jeszcze daleko,daleko a gdzie odbiory .
Z Północy będziecie mieć raczej przyjemność pod koniec Sierpnia jechać obwodnicą Łodzi.
jacek73 napisał(a):dla tych co śledzą postępy prac na autostradach w Polsce
wystarczy kliknąć rok chociażby 2010 i 2016 żeby widzieć różnice,pewnie chciało by się więcej ale i to jest powodem do radości
http://www.martins99.za.pl/npd.swf
Lechoo napisał(a):Prawdopodobne otwarcie A1 (obwodnica Łodzi) nastąpi 15 lipca. Szkoda, że nie 1 ale jak dotrzymają tego 15 to chociaż w drodze powrotnej będę miał 1h szybciej.
cronaturki napisał(a):coś mi mówi, że oddanie AJ w okolicy Łodzi nastąpi nie wtedy gdy droga będzie gotowa i wszystkie odbiory wykonane pozytywnie - tylko wówczas gdy "PiaRowo" będzie to na rękę pisiorom.
Pisze to wspominając choćby historię z odcinkiem A4 do granicy z Niemcami. Droga długo stała gotowa a kierowcy nadal sie musieli wlec przez Bolesławiec Przesieczany i niezwykle urokliwą (nie tylko ze względu na architekturę) Żarską Wieś)
A jak widać po wydarzeniach ostatnich tygodni pisoiry do wszystkiego są zdolni...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi