Adax napisał(a):Witam, jadę pierwszy raz autostradą A1 na Czechy, nie znam stacji, gdzie zatankować do pełna, jeszcze w PL? Gdzieś wyczytałem że na BP w Jastrzębiu Zdrój, czy tak? Tutaj mowa o Mszanie ale to w kierunku PL tak?
jackuc napisał(a):Acha kupując na shellu w Bohuminie jak pisałem za czeską zapłaciłem koronami bo miałem a austriacką jak poniżej
Adres: SHELL ANTOSOVICE L
Data i czas operacji: 2015-06-17
Oryginalna kwota operacji: 260,00 CZK
czyli przeliczyli na 260 koron co daje ok 39 zł ... (bank PKO BP mi policzył -42,29 PLN)
czyli chyba warto tam stanąć a nie kupować na BP winiety a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na "przelew" ...
madi-ad napisał(a):jackuc napisał(a):Acha kupując na shellu w Bohuminie jak pisałem za czeską zapłaciłem koronami bo miałem a austriacką jak poniżej
Adres: SHELL ANTOSOVICE L
Data i czas operacji: 2015-06-17
Oryginalna kwota operacji: 260,00 CZK
czyli przeliczyli na 260 koron co daje ok 39 zł ... (bank PKO BP mi policzył -42,29 PLN)
czyli chyba warto tam stanąć a nie kupować na BP winiety a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na "przelew" ...
Ja na Czechy będę kupował miesięczna więc różnica może być spora, chyba trzeba będzie jednak u sąsiadów kupić
karol-73 napisał(a):Ceny paliwa przy A-1 w Mszanie: http://www.autocentrum.pl/stacje-paliw/ ... 1,1443222/
madi-ad napisał(a):Ja w zeszłym roku na Shellu stałem w kolejce 30 min w tym roku chyba przepłacę i kupie w Mszanie na BP, będę też tankował tam ON , jakoś wole wszystko załatwić w jednym miejscu chodziarz ceny są skandaliczne czy ktoś może wie czy za winiety na tym bp można płacić karta
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi