Pani premier poinformowała, że nowe przepisy wejdą w życie od najbliższego piątku (26.06) od godziny 16:00. Bramki - w zależności od tego, jakie będzie natężenie ruchu - będą mogły być podnoszone w piątki do godziny 22.30 oraz w każdą sobotę od godziny 7 do godziny 22.30 i w każdą niedzielę od godziny 7.00 do godziny 22.30.
Vjetar napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Na odcinku Gdańsk-Toruń.Pani premier poinformowała...
Muszę zaprotestować. Pani Premier powiedziała na odcinku Toruń-Gdańsk a to zmienia postać rzeczy.
W weekend jechałem od Pyrzowic do Mszany, także wszystko jest czyste nie ma żadnych wskazań, aby się niepokoić .karol-73 napisał(a):No i co z tą A-1? Przejezdna jest normalnie od Pyrzowic do granicy z Cz.? Ktoś jechał ostatnio?
Zbyszko666 napisał(a):W weekend jechałem od Pyrzowic do Mszany, także wszystko jest czyste nie ma żadnych wskazań, aby się niepokoić .karol-73 napisał(a):No i co z tą A-1? Przejezdna jest normalnie od Pyrzowic do granicy z Cz.? Ktoś jechał ostatnio?
karol-73 napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):W weekend jechałem od Pyrzowic do Mszany, także wszystko jest czyste nie ma żadnych wskazań, aby się niepokoić .karol-73 napisał(a):No i co z tą A-1? Przejezdna jest normalnie od Pyrzowic do granicy z Cz.? Ktoś jechał ostatnio?
Dzięki za odpowiedź. A jakie ceny ON w Mszanie? Może wiesz? Próbowałem się dodzwonić do BP ale nikt nie chce nawet podnieść słuchawki.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi