Miły1 napisał(a): A co do tego, że pierwszy odcinek autostrady w Czechach jest bezpłatny to dopiero od Ciebie się dowiaduję w tym wątku.
żenada....
Użytkownik co nie czytał FAQ
"Reklama jak drut"
Miły1 napisał(a): A co do tego, że pierwszy odcinek autostrady w Czechach jest bezpłatny to dopiero od Ciebie się dowiaduję w tym wątku.
Miły1 napisał(a):Trudno w ciągu kilku dni ogarnąć wszystkie wątki i posty na forum, zwłaszcza, że wcześniej jakoś nie przyszło mi do głowy szczegółowo interesować się od jakiego odcinka w CZ autostrady są płatne (wiedziałem, że na a terenie CZ mam mieć naklejkę i już) więc proszę wyluzować trochę z tymi ocenami.
faziolot napisał(a):Dids A jak tam MOP Mszana? Otwarli?
Na SSC jakoś cicho w temacie ...
croaman napisał(a):akurat wczoraj na a1 bylo otwarcie BP 3 km przed granica czeska w miejscowosci Mszana wiem bo mieszkam niedaleko wiec sposkojnie mozecie zatankowac przed sama granica. Udanego wypoczynku !!!
croaman napisał(a):no tylko jedna tam jest wiec pewnie tak... Na pewno jest czynna juz bo mieszkam nie daleko a moja znajoma zaczela tam wczoraj pierwszy dzien pracy po zatowarowaniu juz itp. Tylko wiadomo ze bedzie nieco drozej jak chcesz zaoszczedzic kilka zl to na zjezdzie w Mszanej mozna zjechac na Jastrzebie Zdroj odbijasz 3km i tez jest BP
adi_tiger napisał(a):croaman napisał(a):no tylko jedna tam jest wiec pewnie tak... Na pewno jest czynna juz bo mieszkam nie daleko a moja znajoma zaczela tam wczoraj pierwszy dzien pracy po zatowarowaniu juz itp. Tylko wiadomo ze bedzie nieco drozej jak chcesz zaoszczedzic kilka zl to na zjezdzie w Mszanej mozna zjechac na Jastrzebie Zdroj odbijasz 3km i tez jest BP
Aktualnie nie polecam. Robią drogę i jest ruch w jedną stronę. sporo czekana na swiatłach.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi