Sebastianh13 napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków:) czy może mi ktoś napisać ile kosztuje przejazd osobówką a1 od Gliwic do Gorzyczek? czy może nasze Państwo miało gest i jest bezpłatna?
Na razie jeszcze bezpłatna
greenrs napisał(a):Sebastianh13 napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków:) czy może mi ktoś napisać ile kosztuje przejazd osobówką a1 od Gliwic do Gorzyczek? czy może nasze Państwo miało gest i jest bezpłatna?
Na razie jeszcze bezpłatna
kodens79 napisał(a):dids76 napisał(a):Jackar napisał(a):
Ale dids, że nie zareagowałeś pierwszy
Pewnie opisujesz objazd autostrady w Słoweni
Nie, na piwo poszedłem
Jeszcze ci zostały piwa od znajmowych
dids76 napisał(a):kodens79 napisał(a):dids76 napisał(a):Jackar napisał(a):
Ale dids, że nie zareagowałeś pierwszy
Pewnie opisujesz objazd autostrady w Słoweni
Nie, na piwo poszedłem
Jeszcze ci zostały piwa od znajmowych
Tamto już dawno poszło
Wczoraj Raciborskie, tyż dobre
Miły1 napisał(a):To nie jest reklama tylko własne doświadczenie zupełnie odwrotne do twojego. Jak Ci jest szkoda jadąc na wczasy wydać parę złoty więcej, ale mieć święty spokój i nie martwić się przez pół drogi, że akurat na pierwszej stacji w Czechach brakło winiet to twoja sprawa. Poza tym ceny są zbliżone do tych na granicy w Polsce więc nie wiem o czy piszesz. A to, że miła starsza Pani zaprosiła mnie do domu obok po winiety nie robi dla mnie żadnej różnicy. Ja a zwłaszcza moja żona mieliśmy pietra 2 lata temu jadąc do Włoch jak akurat w Czechach nie było winiet bo nie przewidzieli, że będzie taki ruch a rok później kolejka na godzinę stania.
Miły1 napisał(a):. A co do tego, że pierwszy odcinek autostrady w Czechach jest bezpłatny to dopiero od Ciebie się dowiaduję w tym wątku.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi