arek_sosnowiec napisał(a):Wspaniała wiadomość! Jeżeli wyrobią się do piątku, to z ciekawości w weekend się tam przejadę przetestować.
Mam tylko pytanie: co to znaczy, że most "będzie przejezdny"? Będzie można jeździć np. jednym pasem a na drugim będą trwały prace wykończeniowe? Myślałem, że jak otworzą to już tak definitywnie prace będą zakończone. Ale nie ma co narzekać. Tak jak pisałem wcześniej. To świetna wiadomość !!!
tvn oraz wyborcza możliwe ,że taki pokrój zdarzeń zrobiąKrisM napisał(a):ciekawe czy nasze "niezależne" media przedstawią to jaki sukces PDT czy też trochę wysilą swój mózg i wspomną o tym, że most miał być oddany kilka lat temu i kosztuje dużo więcej niż powinien
bzyq74 napisał(a):Na pewno będą 2 nitki (nic nie mówią o zwężeniach) tym bardziej że wjazdy/zjazdy są na wiadukcie.
W "przejezdności" mamy już wprawę np.: A4 Radymno-Korczowa czy S8 w okolicy Mszczonowa.
Auta pojadą a oni coś tam będą wykańczać malowanie/plantowanie ziemi itp. przy wiadukcie.
KrisM napisał(a):ciekawe czy nasze "niezależne" media przedstawią to jaki sukces PDT czy też trochę wysilą swój mózg i wspomną o tym, że most miał być oddany kilka lat temu i kosztuje dużo więcej niż powinien
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi