A jaki jest ten zjazd na Jardankę, taki bardziej hardcorowy? Dotąd zjeżdżałam w Splicie i z dołu wyglądało to raczej stromo i wąsko...
I może ktoś już wie jak w tym miejscu z korakami w weekendy (niestey muszę jachać w niedzielę )
Sławomir Wocial napisał(a):Cały odcinek Zagrzeb - Sestanowac - 171 Kn
dodaj jeszcze 13 kn za odcinek od słoweńskiej granicy do Lucko i będzie całość czyli 184 kn.
holm napisał(a):A jaki jest ten zjazd na Jardankę, taki bardziej hardcorowy? Dotąd zjeżdżałam w Splicie i z dołu wyglądało to raczej stromo i wąsko...
I może ktoś już wie jak w tym miejscu z korakami w weekendy (niestey muszę jachać w niedzielę :( )
Sławomir Wocial napisał(a):A to nie będzie całość autostrady? A1 zaczyna się w Lucko i teraz kończy w Sestanovac. Autostrada A2 zaczyna sie chyba w Trakoscan i ciągnie do Zagrzebia. Pisząc całość mam na myśli odcinek którym będę jechał. Pozdrav!
jacirg napisał(a):donia2 napisał(a):Czy lepiej jechać ze Splitu w kierunku Makarskiej przez Omis czy nową autostradą (chodzi o korki)
... Omis zwykle jest totalnie zakorkowany ... myślę, że lepiej jest jechać ze Splitu górą tj. przez Sestanovac ...
Sławomir Wocial napisał(a):Chodziło mi o odcinek autocesty A2. Cenę podałem za hac.hr, była ona błędna , za mała i dlatego można było pomyśleć o krótkim odcinku autocesty A3. Kalkulator hac.hr podaje 13 kun za odcinek Macelj-Zagreb , a de facto jest 35 kun. Pozdrav!
holm napisał(a):A jak z korkami na włączeniu się w Jardankę?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi