A jak wygląda BiH w iGo ?
Tak patrzyłem to Automapa jakoś do bani liczy optymalną trasę.
Jak zmieniłem że przez Lenart, Ptuj objazdem to mi wcześniej zmienia trasę na nieautostradową.
Co ma lepszą bazę fotoradarów ? Igo czy Automapa ?
Raschey napisał(a):Tak patrzyłem to Automapa jakoś do bani liczy optymalną trasę.
Jak zmieniłem że przez Lenart, Ptuj objazdem to mi wcześniej zmienia trasę na nieautostradową.
Haweł napisał(a):...uzywam TA z uwagi na asystenta pasa ruchu...
mystaloba napisał(a):Haweł napisał(a):...uzywam TA z uwagi na asystenta pasa ruchu...
Czyli rozumiem, że jeżeli będę jechał na mapach lokalnych dostawców to nie będę mieć asystenta pasa ruchu ?
Z jakiego lokalnego dostawcy korzystasz w Austrii ? Pytam się Ciebie bo nie mogłem nic znaleźć do Austrii tylko z TA. Wygląda to u mnie tak <lokalni dostawcy : Polska-Emapa, Czechy, Słowacja-Ceda, Węgry-TM[czyli Emapa] Austria-TA, Słowenia-Monolit no i Chorwacja-Navigo>. Oczywiście taka konfiguracja chodzi płynnie ale czy nie lepiej będzie skorzystać z mapy TA dla wszystkich w/w wymienionych krajów oprócz Chorwacji [tutaj lokalny dostawca] ? A może lepszym rozwiązaniem będzie jak Polske dam do TA a resztę krajów jako lokalni dostawcy ? Szczerze to już sam nie wiem co jest lepsze , tyle tego jest, że człowiek sam nie wie czego chce.
I jeszcze jedno pytanie. Waszym zdaniem lepszą mapką na Polskę jest TA czy Emapa ? Zauważyłem, że w EM są wszystkie wioski, wioseczki, kolonie, natomiast w TA nie jest to tak bardzo wyraźnie pokazane. Jedynie są pokazane małe kropeczki, zaś w Emapa są kształty tych miejscowości tak jak to w AM. Wiem, że jest to szukaniem igły w stogu siana ale jednak jak ktoś chce być dokładnym to jest nim do końca.