Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

automapa

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bikers
Podróżnik
automapa

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikers » 01.11.2007 09:50

Czy mozecie mi podpowiedziec jaka automapa jest dobra na chorwacje?
dosc szczegolowa, ja uzywalem destinatora ale ma tylko duze miasta z gory dzieki
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 01.11.2007 13:44

kazda dobra, jezeli sie nie zabładzi!!!

http://www.cromaps.com/cromaps-navigator/karte-hrvatske.html
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 01.11.2007 21:03

temat walkowany juz n-razy. poszukaj
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.11.2007 21:16

Na :wink: Chorwację można też jeżdzić bez mapy.Prosta droga.A po drodze wszystkie zjazdy wypisane jak dla dziecka.
Ale kupienie jakiegoś książkowego przewodnika polecam.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.11.2007 21:20

AndrzejJ. napisał(a):Na :wink: Chorwację można też jeżdzić bez mapy.Prosta droga.A po drodze wszystkie zjazdy wypisane jak dla dziecka.

Wreszcie sensowna rada.....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2007 21:43

FUX napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Na :wink: Chorwację można też jeżdzić bez mapy.Prosta droga.A po drodze wszystkie zjazdy wypisane jak dla dziecka.

Wreszcie sensowna rada.....

Też przychyle się do tej opini :lol: W okresie wakacyjnym przeczytałem na forum genialny post w stylu "jadę z Wiednia przez Maribor do Rijeki, mam w samochodzie GPS więc się nie zgubie na trasie" Do dziś mi to siedzi w głowie :lol: Do HR lepiej kupić (dla nowicjusza) dobry książkowy przewodnik niż GPS. Tam nawet zakup mapy papierowej nie bardzo ma sens. Jest tylko jeden warunek - jak wiesz gdzie chcesz dojechać to dojedziesz :wink:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.11.2007 10:32

o wlasnie

my tak zrobilismy za pierwszym razem i byl to dobry pomysl

ciezko zablaczic a nawet jak czlowiek troche zjedzie z trasy to kraj jest naprawde piekny wiec nie ma czego zalowac :wink:

nam sie nie zdazylo pobladzic ani razu
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.11.2007 15:49

bikers napisał(a):Czy mozecie mi podpowiedziec jaka automapa jest dobra na chorwacje?
dosc szczegolowa, ja uzywalem destinatora ale ma tylko duze miasta z gory dzieki

Spróbuj MioMap.
Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bond » 10.01.2008 21:38

Te wszyskie wypowiedzi o papierkowych mapach, lub nie polecaniu zadnych pisza ludzie którzy pewnie nie maja GPS-u ????? :)
Pozdr.
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 10.01.2008 23:03

w miarę dokładna mapa z I-go.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 05.02.2008 09:00

slapol napisał(a):
bikers napisał(a):Czy mozecie mi podpowiedziec jaka automapa jest dobra na chorwacje?

Spróbuj MioMap.

Choćby:))), obecnie używam garmina w telefonie z wbudowanym GPS.
Wcześniej mialem Map Loadera Nokii, ludzie śmigają na Route66, na TomTom6. Siódemka ponoć wejdzie niedługo.
Garmin obecnie jako jedynym współpracuje w wbudowanym GPS.
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 05.02.2008 13:18

no fakt jadac do cro GPS się przydaje tylko jak masz nocleg na drugim końcu wiednia albo Maribou, w ciemno bez mapy można jechać.
A nowego odcinka autostrady i tak pewnie nie ma
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 05.02.2008 15:57

dg napisał(a):no fakt jadac do cro GPS się przydaje tylko jak masz nocleg na drugim końcu wiednia albo Maribou, w ciemno bez mapy można jechać.
A nowego odcinka autostrady i tak pewnie nie ma

Nowe odcinki autostrad (w AUT i HR) były na mapach GPS do iGo jeszcze przed ich oddaniem do użytku :wink: - tylko polski badziew pt. AM wypuszcza na rynek nieaktualne wersje najeżone bug'ami.
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 05.02.2008 15:59

no to są dobrzy bo viamichelin jeszcze nic nie pokazuje
cerlicht
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerlicht » 05.02.2008 19:23

Witam . Do Chorwacji można śmiało jechać bez mapy i GPS . Wystarczy wcześniej postudiować mapę i w drogę .pozdrav
Następna strona

Powrót do Kempingi

automapa
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone