Bodzioch Marek napisał(a):a czy ten stan jest aktualny? : https://maps.google.com/maps/ms?msid=21 ... 8,1.234589
W 6.15, że nie ma, to wiem.
Pytałem o 6.16 beta.
kierowca bombowca napisał(a):6.15 i 6.16 to tylko numery wersji samego programu.lichy napisał(a):W 6.15, że nie ma, to wiem.
Pytałem o 6.16 beta.
Musisz sprawdzać numer wydania mapy. Aktualnie jest to wydanie 1404 czyli dane zebrane do 2014 roku (14) kwietnia (04).
Mapa 1404 jest aktualnie w wersji 6.15 i 6.16 beta.
Zewnętrzny dostawca map na Europe wydaje nowe mapy 1 raz w roku, a mapa dla Polski wydawana jest 6 razy w roku.
Koziorożec napisał(a):Automapa mi odpisała:
Witam,
Nasz dostawca map dodał ten odcinek juz po wysłaniu najnowszej mapy do publikacji. W kolejnej wersji będzie on uwzględniony.
Bardzo przepraszamy za utrudnienia.
Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen
Maciej (gm)
Czyli jednak już niedługo chyba prawie na pewno sie poprawią
lichy napisał(a):kierowca bombowca napisał(a):6.15 i 6.16 to tylko numery wersji samego programu.lichy napisał(a):W 6.15, że nie ma, to wiem.
Pytałem o 6.16 beta.
Musisz sprawdzać numer wydania mapy. Aktualnie jest to wydanie 1404 czyli dane zebrane do 2014 roku (14) kwietnia (04).
Mapa 1404 jest aktualnie w wersji 6.15 i 6.16 beta.
Zewnętrzny dostawca map na Europe wydaje nowe mapy 1 raz w roku, a mapa dla Polski wydawana jest 6 razy w roku.
Wszystko to jest mi znane, ale...Koziorożec napisał(a):Automapa mi odpisała:
Witam,
Nasz dostawca map dodał ten odcinek juz po wysłaniu najnowszej mapy do publikacji. W kolejnej wersji będzie on uwzględniony.
Bardzo przepraszamy za utrudnienia.
Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen
Maciej (gm)
Czyli jednak już niedługo chyba prawie na pewno sie poprawią
Bodzioch Marek napisał(a):no ale A1 jak widać na googlu idzię w kierunku BIH a nie Ploce ...
Na Googl'ach wszystko jest w porządku. Autostrada A1 zdąża do granicy BiH - przejście graniczne Nova Sela / Bijača. Od A1 obok miejscowości Mali Prolog na węźle Ploče odchodzi na południe droga D425, która po parunastu kilometrach łączy się z D8 (Jadranką) na wschód od Ploče.MWN napisał(a):Nie jest, bo tam też jej nie ma. Ale w sieci krążą zdjęcia z przejazdu całą nową A1 dopiero co po otwarciu.
MWN napisał(a):Nie jest to prawdą; już Leon ze Splitu o tym donosił. Jest to zwykła niedoróbka producentów map!