czytałem, że wersje 11, 12 i 13 zamulały procesor w GPS-ach
C_R_O_A_T_I_A napisał(a):Tak więc kupując nową nawigacje należy kupić taką, która ma 128 MB RAMu.
To samo zjawisko jest w Windowsach. Początkowo stosowano mniej niż pół GB, a teraz stosuje się nawet 16 GB.
Bodzioch Marek napisał(a):trochę nie w temacie AM, ale navi: od zeszłego roku w kraju stosowałem jednocześnie garmina z ichniejszą GP mapą i navi z googla za mapami googla i ku mojemu zadowoleniu z szajsungiem radziły sobie lepiej niż starsza mapa garmina. Od pewnego czasu ze względu na aktualizację, na rozpoznawanie korków, wypadków i innych przeszkód (to chyba traffic ? ) oraz wygodę, jako że tel mam cały czas ze sobą stosuję już tylko i wyłacznie darmową navi w telefonie. Zastanawiam się jednak nad korzystaniem za granicami, gdyż trasę navi pobiera z netu i muszę sprawdzić co będzie jeśli przejdę w tryb samolotowy w aparacie lub wyłączę pobieranie z sieci. Trasa pewnie jest raz wgrana lecz co jeśli zmienię trasę, pobłądzę i będzie musiał zacząć przeliczać ? Moż ktoś wie czy się da bez pobierania z sieci ?
Alek70 napisał(a):Koziorożec napisał(a):Dzisiaj pojawiła się nowa aktualizacja AM. Właśnie ją ściągam. Ciekawe czy będzie na niej najnowszy odcinek chorwackiej A1.
Hejka, sprawdzałeś jak z tym nowym odcinkiem... jest?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi