Bravik napisał(a):Dla zainteresowanych - Flixbus od czerwca wprowadza dwie nowe bezpośrednie linie w wiadomym kierunku. Pierwsza to z Krakowa do Splitu, druga z Warszawy do Puli. I teraz najważniejsze - można kupić bilet powrotny na te dwie trasy już od 260 PLN (cena promocyjna na przejazd z prawie trzydziestokilowym bagażem). Czas przejazdu ok. 20 godzin. Może się komuś przyda.
holz1 napisał(a):Orientuje się ktoś w autokarach lub busach na trasie Kraków - Rijeka (konkretnie wyspa Krk ale to juz pewnie jakieś za duzo ) w lipcu?
holz1 napisał(a):Ja szukam w sumie dla znajomej która chce się dołączyć do nas a ja już nie mam miejsca w aucie.
Ale faktycznie znalazłem busy które tam szybko jadą ale koszt taki jak powiedziałaś. Minus jest taki że w Rijece o 3 w nocy...
https://crotour.pl/
holz1 napisał(a):Swoja droga to ciekawe że 09.07 są 3 kursy do Zagrzebia i taka róznica w cenie:
Najtańszy 129 pln o 8 rano a o 16.30 347 pln...
holz1 napisał(a):Orientuje się ktoś w autokarach lub busach na trasie Kraków - Rijeka (konkretnie wyspa Krk ale to juz pewnie jakieś za duzo ) w lipcu?
Powrót do Alternatywne środki lokomocji