Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Autokarowe rozkłady jazdy do cro.

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.03.2009 17:10

Zacznij może od tego
A tu jest jakiś stary rozkład ale może warto popytać.
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 08.03.2009 22:22

JacYamaha napisał(a):Zacznij może od tego
A tu jest jakiś stary rozkład ale może warto popytać.

No, właśnie wszystko stare rozkłady a na nowych nie ma Poznania. Jutro muszę poddzwonić do nich :)
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 06.04.2009 23:14

Karol może spróbujesz z Berlina autobusem pojechać. Ja często korzystam z tej możliwości przy przejazdach do Belgradu, więc znajdziesz coś i dla siebie. Sprawdż na www.touring.de. Możesz do nich zadzwonić (z rozmową nie ma problemu można po angielsku, niemiecku, polsku, chorwacku do wyboru). Sprawdzałem cenę biletu na linii Berlin-Split to 185euro w obie strony,ale może przyslugują Ci jakieś zniżki? Często też mają promocje,(ja jeszcze nigdy, nie zapłaciłem pełnej ceny zawsze jakaś promocja była), więc warto zapytać. Oczywiście jeśli nie masz problemu z dostaniem się do Berlina.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 07.04.2009 10:03

arkona napisał(a):Karol może spróbujesz z Berlina autobusem pojechać. Ja często korzystam z tej możliwości przy przejazdach do Belgradu, więc znajdziesz coś i dla siebie. Sprawdż na www.touring.de. Możesz do nich zadzwonić (z rozmową nie ma problemu można po angielsku, niemiecku, polsku, chorwacku do wyboru). Sprawdzałem cenę biletu na linii Berlin-Split to 185euro w obie strony,ale może przyslugują Ci jakieś zniżki? Często też mają promocje,(ja jeszcze nigdy, nie zapłaciłem pełnej ceny zawsze jakaś promocja była), więc warto zapytać. Oczywiście jeśli nie masz problemu z dostaniem się do Berlina.

...185 e za bilet autobusowy plus koszt dojazdu do samego Berlina... za tę sumę można kupić bilet lotniczy (jak się dobrze rozejrzeć).
Pozdrawiam
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 07.04.2009 12:19

za 100 euro moge z Berlina leciec samolotem :) w dwie strony
Wembley1981
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wembley1981 » 27.04.2009 15:47

Mnie natomiast zastanawia fakt jaki komfort podróży oferuje ten oto przewoznik
http://www.sunholiday.pl/offer_5444389_3553.html
Ceny zdecydowanie satysfakcjonujące bo tylko 192 zł za przejazd w dwie strony.
Jakieś opinie??
retman
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) retman » 27.04.2009 17:31

Witam to oferta na wczasy z połaczeniem noclegu w namiotach sprawdz dokładnie oferte zaczynaja od 19.06.2009 i jada na wyspe Krk do Baski
Pozdrawiam
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 27.04.2009 18:08

witam,

czy ja dobrze rozumiem, że 10 dni pod namiotem z przejazdem kosztuje 192 zł czy to tylko jakas przedplata ?
Wembley1981
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wembley1981 » 27.04.2009 19:54

Pytałem ich idzisiaj na gadu gadu.Jest to cena za sam przejazd z Polski do Chorwacji i spowrotem.Nie wiem natomiat jakie są warunki rezerwacji miejsc w autokarze.Byc moze jest tak ze rezerwując przejazd konieczne jest zarezerwowanie miejsca na polu namiotowym(za dopłatą).
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 27.04.2009 20:52

Wembley1981 napisał(a):Pytałem ich idzisiaj na gadu gadu.Jest to cena za sam przejazd z Polski do Chorwacji i spowrotem.Nie wiem natomiat jakie są warunki rezerwacji miejsc w autokarze.Byc moze jest tak ze rezerwując przejazd konieczne jest zarezerwowanie miejsca na polu namiotowym(za dopłatą).

doplata do namioty to tylko 70 zl wiec i tak cena jest bardzo dobra.
retman
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) retman » 28.04.2009 07:11

Witam
Tylko pamietaj dojedziesz to miejscowości docelowej i po tygodniu musisz wracać z nimi nie maja zezwolenia na wyzadzanie i odbieranie pasażerów z innych przystanków przejazd maja przy drzwiach zamknietych czyli autokar z pasażerami których zabiera z Polski musi z tymi samymi pasażerami wracac do Polski
Pozdrawiam
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 28.04.2009 08:54

retman napisał(a):Witam
Tylko pamietaj dojedziesz to miejscowości docelowej i po tygodniu musisz wracać z nimi nie maja zezwolenia na wyzadzanie i odbieranie pasażerów z innych przystanków przejazd maja przy drzwiach zamknietych czyli autokar z pasażerami których zabiera z Polski musi z tymi samymi pasażerami wracac do Polski
Pozdrawiam

rozumiem, ale powiedz mi mimo wszystko skąd taka duża różnica w cenie między nimi a wami ? bo cene macie ponad 2 razy taka.
retman
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) retman » 28.04.2009 10:40

Witaj trudno kogos osadzac po cenie ale warto to sprawdzić jak widzisz nasze autokary zaczynaja podróz od Warszawy oraz Wrocławia i maja wiele przystanków w polsce i Chorwacji posiadaja wszystkie niezbedne zezwolenia oraz koncesje a nie jest to tanie, autokary jak widzisz sa wysokiej klasy i nie wiekowe. Do wyjazdu z Warszawy maja dopłate 100zł a nasze autokary juz maja kompletna cene i obojetnie gdzie wsiadasz jest jednakowa cena. Decysja z kim jechac zawsze należy do klienta
Powodzenia
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 28.04.2009 10:56

retman napisał(a):Witaj trudno kogos osadzac po cenie ale warto to sprawdzić jak widzisz nasze autokary zaczynaja podróz od Warszawy oraz Wrocławia i maja wiele przystanków w polsce i Chorwacji posiadaja wszystkie niezbedne zezwolenia oraz koncesje a nie jest to tanie, autokary jak widzisz sa wysokiej klasy i nie wiekowe. Do wyjazdu z Warszawy maja dopłate 100zł a nasze autokary juz maja kompletna cene i obojetnie gdzie wsiadasz jest jednakowa cena. Decysja z kim jechac zawsze należy do klienta
Powodzenia

Rozumiem. Co do tego ,że u was moge jechac skad chce w tej samej cenie, to osobiscie wolalbym zeby cena byla nizsza i np jak ktos chce jechac z Warszawy to niech doplaci, a cena podstawowa bedzie z Katowic, poniewaz w tym momencie jako klient nie jestem na równi traktowany, poniewaz chce jechac z Poznania, ale niestety nie moge, a musze doplacac za to zeby ktos mogl jechac z Warszawy, w momencie kiedy sam musze dojechac do Wroclawia czy tez Katowic.

P.S Może głos zabierze ktoś z firmy Sunholiday.
Ljepa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ljepa » 22.05.2009 15:25

Czy istnieją jakieś firmy oferujące przejazd z Warszawy do Splitu, w których autokarach można przewieźć kota? Pytałam w GlobTourist, w Wikelu... Powinnam może popytać w biurach podróży, a nie szukać na stronach internetowych - czy w taki sposób dowiadywaliście się?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Alternatywne środki lokomocji