Zacznij może od tego
A tu jest jakiś stary rozkład ale może warto popytać.
arkona napisał(a):Karol może spróbujesz z Berlina autobusem pojechać. Ja często korzystam z tej możliwości przy przejazdach do Belgradu, więc znajdziesz coś i dla siebie. Sprawdż na www.touring.de. Możesz do nich zadzwonić (z rozmową nie ma problemu można po angielsku, niemiecku, polsku, chorwacku do wyboru). Sprawdzałem cenę biletu na linii Berlin-Split to 185euro w obie strony,ale może przyslugują Ci jakieś zniżki? Często też mają promocje,(ja jeszcze nigdy, nie zapłaciłem pełnej ceny zawsze jakaś promocja była), więc warto zapytać. Oczywiście jeśli nie masz problemu z dostaniem się do Berlina.
Wembley1981 napisał(a):Pytałem ich idzisiaj na gadu gadu.Jest to cena za sam przejazd z Polski do Chorwacji i spowrotem.Nie wiem natomiat jakie są warunki rezerwacji miejsc w autokarze.Byc moze jest tak ze rezerwując przejazd konieczne jest zarezerwowanie miejsca na polu namiotowym(za dopłatą).
retman napisał(a):Witam
Tylko pamietaj dojedziesz to miejscowości docelowej i po tygodniu musisz wracać z nimi nie maja zezwolenia na wyzadzanie i odbieranie pasażerów z innych przystanków przejazd maja przy drzwiach zamknietych czyli autokar z pasażerami których zabiera z Polski musi z tymi samymi pasażerami wracac do Polski
Pozdrawiam
retman napisał(a):Witaj trudno kogos osadzac po cenie ale warto to sprawdzić jak widzisz nasze autokary zaczynaja podróz od Warszawy oraz Wrocławia i maja wiele przystanków w polsce i Chorwacji posiadaja wszystkie niezbedne zezwolenia oraz koncesje a nie jest to tanie, autokary jak widzisz sa wysokiej klasy i nie wiekowe. Do wyjazdu z Warszawy maja dopłate 100zł a nasze autokary juz maja kompletna cene i obojetnie gdzie wsiadasz jest jednakowa cena. Decysja z kim jechac zawsze należy do klienta
Powodzenia
Powrót do Alternatywne środki lokomocji