luky007 napisał(a):Witam, planujemy w dwie pary udac się do chorwacji w okolicach 5 sierpnia na 10 dni. I tak policzyłem wszystko i wychodzi mi że koszt przejazd autobusem z kwaterami z biura to jest ok ~1050zł/osoba, natomiast koszt samochodem to jest ~1100zł/osoba przy założeniu że za jedną dwójke na 10 dni zapłacimy 500Euro (50E/doba). Czy moja założenia są prawidłowe i jazda zorganizowana z biura i samochodem wychodzi identycznie?? Zastanawiam się czy jest sens się tułać autem, narażać sie nerwy, stłuczki, nie przyjemności czy iść w gotowe - no chyba że coś źle kombinuje.
Kasiulka85 napisał(a): Jedynym chyba plusem jazdy autokarem jest to że można spać a kto inny martwi sie jazdą.
luky007 napisał(a):czy Realne jest to co napisał jeden mój przedmówca że da się znaleść kwatere w miare blisko morza za 35euro/doba -dwójka, a za 50euro 2+2 w dalmacji? w miejscowościach zorientowanych turstycznie? - mowa o początku sierpnia? szukam szukam i raczej o zarezerwowaniu wcześniej czegoś tam w tej cenie nie ma mowy - a może jechać w ciemno ?
luky007 napisał(a):czy Realne jest to co napisał jeden mój przedmówca że da się znaleść kwatere w miare blisko morza za 35euro/doba -dwójka, a za 50euro 2+2 w dalmacji? w miejscowościach zorientowanych turstycznie? - mowa o początku sierpnia? szukam szukam i raczej o zarezerwowaniu wcześniej czegoś tam w tej cenie nie ma mowy - a może jechać w ciemno ?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Przede wszystkim sam odpowiedź sobie na pytanie, czy jesteś w stanie podporządkowywać się zasadom "imprezy grupowej"
luky007 napisał(a):Zastanawiam się czy jest sens się tułać autem, narażać sie nerwy, stłuczki, nie przyjemności czy iść w gotowe - no chyba że coś źle kombinuje.
pablo2222 napisał(a):Jak czytam twoje posty to wnioskuję że koszty nie są głównym argumentem wyboru. Co będzie dla ciebie lepsze musisz odpowiedzieć sobie sam. Forum ci w tym nie pomorze.
Marisa napisał(a):A nie potrzebny Ci będzię samochód na miejscu? Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie mieć tam do dyspozycji samochodu.Ale Twój wybór.
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
Powrót do Alternatywne środki lokomocji