Z wielką przyjemnością rekomenduję wielkiego przyjaciela Polski i Polaków Dario Orlovič, Chorwata, który wraz z żoną Sylwią prowadzą swoją działalność turystyczną w Vodicach i Tribunj.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dario jest perfekcjonalistą w swojej dziedzinie. Doskonale posługuje się językiem polskim w mowie i piśmie. Posiada dużą wiedzę o naszym kraju, zna obyczaje i oczekiwania przybywających do jego kraju polskich turystów.
Jest plantatorem winorośli i producentem win, w 2011 i 2012 roku zdobył brązowy medal za białe wino.
Dario jest miłym i uprzejmym do wszystkich gości, swoje usługi ukierunkował w szczególności na turystów z Polski.
Działa efektywnie, zawsze służy pomocą i to nie tylko swoim gościom, reaguje natychmiast, błyskawicznie wszystko wyjaśnia i rozwiewa wątpliwości.
Doskonale przygotowany do rozmowy, zawsze ma czas dla swoich gości niezależnie od pory dnia i nocy.
Chorwacja to przyroda, zabytki, słońce i ciepły Adriatyk. Zwłaszcza region Dalmacji ma wiele do zaoferowania.
Dario zawsze pomoże nam zaplanować wycieczki, wskaże odpowiednie atrakcje. Pomoże aktywnie i bezpiecznie zaplanować wypoczynek, wskaże co jest ciekawego w danym regionie, co warto zobaczyć.
Z wielką przyjemnością i czystym sumieniem polecam usługi turystyczne Dario Orlovič.
Kilka opinii nt Daria zaczerpniętych z forum cro.pl
· Dotarłem do wielu pozytywnych opinii o Dario (szczerze mówiąc to nawet trochę
mnie denerwowały te zachwyty nad Dariem, który urastał do roli Chucka Norisa z Vodic), ale od wypadku zapisałem sobie jego telefon (jak się potem okazało to był doskonały pomysł)
A o co chodzi. Otóż, facet do Vodic pojechał w ciemno, nie rezerwował apartamentu u Dario.
Gdy miał problemy z kwaterą, skorzystał z telefonu i pomocy Daria.
Pech chciał, że zepsuł mu się samochód i kolejny raz pomagał mu Dario
Warto się zalogować, ciekawy wątek związany nie tylko z Dariem.
https://www.cro.pl/apartamenty-vodice-i-tribunj-dario-orlovic-strzal-w-10-t28810.html
· To dzięki Twojemu tematowi zainteresowałem się miejscowością Tribunj i Vodice,
próbowałem wynająć coś u Dario ale niestety nie miał nic wolnego. Pomimo tego zaoferował swoją pomoc, podał telefon gdybyśmy mieli jakieś problemy ze znalezieniem na miejscu. Dziękuję bardzo serdecznie Tobie i Dario.
Na pytanie, czy Dario pobiera zaliczkę?
· Pobiera zaliczkę... ale to nie problem... on ma "niepolski charakter" w przypadku
wycofania się z przyjazdu przez gości - odsyła pieniądze... co próbowałem mu wyperswadować...ale się nie udało... więc pewnie będzie pobierał... ale nie ma tego złego, przynajmniej na miejscu jest mniej do zapłaty.
Pozdrav Vidimo se u Hrvatskoj!