Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Autocamp STOJA w Puli proszę o opinie.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 19.03.2008 08:56

Jak w temacie. Wybieram się w lipcu i proszę o opinie na temat tego campu.
Krokodyl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krokodyl » 20.03.2008 10:53

Byłem na STOJI w czerwcu 2006-kamp stosunkowo drogi-ale,jest prawie cały zacieniony ok.2/3 terenu,z plażami jest kiepsko(kamp lezy na skalistym półwyspie),oczywiście są miejsca do plażowania-ale w sezonie może być ciasno.Toalety ok.czyste,ciepła woda,co dwie godz.sprzątane.Jest boisko,oraz ciekawy plac zabaw dla dzieci.Pod główną bramą jees końcowy przystanek aut.miejskiego z Puli.Na weekend przywozi on tłumy "miastowych".Jest sklep i restauracja,poczta i kioski i mała knajpka przy wejściu na kamp.Ogólnie byliśmy zadowoleni-byliśmy przed sezonem-było spokojnie,cicho itroszkę taniej.Z terenu kampu nie widać zachdu słońca.Może być.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 22.03.2008 16:22

Stoja jest porośnięta drzewami iglastymi więc przyda się jakieś przykrycie namiotu i samochodu. W środku jest też plac dla namiotów nie porośnięty drzewami.
Plaże raczej mało ciekawe. Miastowi mają swoją plażę wię nie wchodzą na camp.
Autobus do miasta raczej drogi, już przy 3 osobach bardziej opłacało się podjechać do centru autem i tam zapłacić za parking.
Jak dla mnie to camp raczej z gatunku takich tranzytowych a nie na dłuższy pobyt.
sebak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebak » 27.03.2008 09:01

A wg mnie to wlasnie camp na dlugi pobyt, swietnie polozony, kompleksowo wyposazony (praktycznie jest tam wszystko co turyscie potrzebne), czysty tylko... drogi:( Polecam!
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 10.04.2008 18:27

Bardzo dziękuję za opinie. Pozdrawiam.
Hando14
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hando14 » 17.04.2008 10:59

Byłem na tym parkingu w 2005 roku w II połowie lipca.

Camp dość duży i z miejscem nie ma problemu...miałem miejsce niedaleko morza...jakieś 2 minuty.

Plaża...hmmm generalnie wylegiwać można się na takich tarasach skalnych z bezpośrednim zejściem do morza lub kawałek dalej na plaży płaskiej piaszczystej.

Na kampingu jest jakiś bar z dyskoteką. Sanitariaty bardzo przyzwoite i często sprzątane.

Ogólnie było fajnie
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2008 11:07

Marcin W. napisał(a):Bardzo dziękuję za opinie. Pozdrawiam.

A może zamiast Stoja - Tašalera :papa:
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 20.04.2008 17:01

Byłeś Januszu na kempingu Taśalera? Napisz kilka zdań "na plus i na minus". Biorę go pod uwagę przy tegorocznym wypadzie. :D Dzięki.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2008 19:50

Niestety nie byłem na tym kempingu, ani na żadnym innym w okolicy Puli.
Tašalera ze stronki wydaje się ciekawym i wartym odwiedzenia kempingiem.
:papa:
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 20.04.2008 20:00

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone