Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Autocamp Padova III na Rab...polecam

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 08.07.2009 21:46

sa tylko 2 campy na Rab,ale Padova III zdecydowanie lepiej wypada przy San Marino w Loparze...
chetnie podam wiecej info
szarlotka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szarlotka » 09.07.2009 10:53

Wybieram sie na Rab i moim celem jest właśnie San Marino .Powiedz w czym jest przewaga Padowa na San Marino. Bo ceny chyba takie same .
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 09.07.2009 12:44

szarlotka napisał(a):Wybieram sie na Rab i moim celem jest właśnie San Marino .Powiedz w czym jest przewaga Padowa na San Marino. Bo ceny chyba takie same .

San Marino w Lopar to ogromny Camp,przeludniony,najwiekszą wada jest to, że rozbijasz się na piachu,jest go tam wszedzie mnostwo,mozna autem sie zakopać,camp przy samej plazy...to + ale woda jest tak plytka, ze mozesz isc 500m i bedziesz mial wode po kolana...ogolne wrazenie z tego campu umiarkowane, do tego obsługa w recepcji arogancka.
Łazienki wymagają natychmiastowego remontu!!!
Natomiast Padova to swietnie polozony,sympatyczny, wiele mniejszy camp, czysciutkie lazienki,blisko sklep,knajpa.Wrazenie pierwsze b.pozytywne. Super obsługa.
Na campie traweczka, drzewka...polecam wlasnie Padove 3!!!
Ceny sa takie same,poniewaz to ta sama firma!!!
W miescie Rab hala targowa ze swiezymy rybkami ,samo miasto super.
kasia76
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia76 » 10.07.2009 11:19

jacek36 napisał(a):
szarlotka napisał(a):Wybieram sie na Rab i moim celem jest właśnie San Marino .Powiedz w czym jest przewaga Padowa na San Marino. Bo ceny chyba takie same .

San Marino w Lopar to ogromny Camp,przeludniony,najwiekszą wada jest to, że rozbijasz się na piachu,jest go tam wszedzie mnostwo,mozna autem sie zakopać,camp przy samej plazy...to + ale woda jest tak plytka, ze mozesz isc 500m i bedziesz mial wode po kolana...ogolne wrazenie z tego campu umiarkowane, do tego obsługa w recepcji arogancka.
Łazienki wymagają natychmiastowego remontu!!!
Natomiast Padova to swietnie polozony,sympatyczny, wiele mniejszy camp, czysciutkie lazienki,blisko sklep,knajpa.Wrazenie pierwsze b.pozytywne. Super obsługa.
Na campie traweczka, drzewka...polecam wlasnie Padove 3!!!
Ceny sa takie same,poniewaz to ta sama firma!!!
W miescie Rab hala targowa ze swiezymy rybkami ,samo miasto super.

JAcek 36

czy mozesz podeslac jakies fotki z tego campu? wybieram sie ze znajomymi i dzieckiem dwuletnim w sobote i poniewaz jedziemy w ciemno wiec zbieram wszelkie info :lol:
z gory dziekuje za odpowiedz,
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 10.07.2009 11:46

czy mozesz podeslac jakies fotki z tego campu? wybieram sie ze znajomymi i dzieckiem dwuletnim w sobote i poniewaz jedziemy w ciemno wiec zbieram wszelkie info :lol:
z gory dziekuje za odpowiedz,[/quote]

niestety fotek z Padova III nie posiadam, ale zapewniam ze nie rozczarujesz się.Plaża super,trasy rowerowe i piesze,woda czysta,sa niestety jeżowce, ale nie na gł.plaży!Łazienki czyste i nowe,trawka,drzewka....naprawde super camp
szarlotka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szarlotka » 12.07.2009 20:38

Słuchaj Jacek mam pytanie napewno korzystałes z prądy, powiedz mi jakie jest gniazdo do którego sie podłancza kabel . Zwykłe gniazdo jak w domu czy może takie kampingowe jak w przyczepie .
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 13.07.2009 07:25

szarlotka napisał(a):Słuchaj Jacek mam pytanie napewno korzystałes z prądy, powiedz mi jakie jest gniazdo do którego sie podłancza kabel . Zwykłe gniazdo jak w domu czy może takie kampingowe jak w przyczepie .

zwykle musisz miec eurozłącze(3 bolce),czasem zdarza sie, ze jest gniazdo normalne.Lepiej jednak kupic sobie ów złącze.
MTG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MTG » 13.07.2009 08:21

Kilka fotek z Padovy III

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
zuba
Autostopowicz
Rezerwacja czy bez?

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuba » 17.07.2009 22:06

Witam wszystkich.
Mam dylemat co do wolnych miejsc na Padova 3. Potwierdzam, autocamp uroczy :) . W ubiegłym roku byliśmy tuż obok w prywatnej kwaterze. W tym dla odmiany camping.
Na pytanie o ewentualną rezerwację i wolne miejsca dostałam odpowiedź z tego campingu, że na dzień dzisiejszy wszystkie zajęte 8O !
Czy Wy także jedziecie w ciemno bez rezerwacji?
szarlotka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) szarlotka » 18.07.2009 12:02

Nie wiem kiedy jedziesz ja wyruszam jutro i jadę w ciemno tylko że na kemping do Lopar. Wydaje mi sie że nie ma co panikować . To tak jak dzwonisz do jakiejs fajnej knajpki i chcesz zarezerwowac stolik na godzine odpowiedz - nie ma wolnuch stolików ale zapraszam moża akurat cos sie zwolnii, idziesz a miejsc do wyboru do koloru. I tu podejrzewam że tak samo. Po co maja trzymać wolne miejsce przez kilka dni na bierząco sie zwalniają miejsca i napewno coś sie trafi. Ja ponadto myśle że uda mi sie znaleść dwa miejsca obok siebie :D . Głowa do góry i z optymistycznym akcenyem idę się pakować .
zuba
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuba » 18.07.2009 12:26

Dziękuję za odpowiedź :). Jakoś tak mi raźniej :lol: .
My wybieramy się początkiem sierpnia. Życzę udanych wakacji i miejsca na campingu :wink: .
arysma
Plażowicz
Padova III

Nieprzeczytany postnapisał(a) arysma » 23.07.2009 17:41

Jacku, a jak wygląda kwestia sanitariatów w autocampie Padova III? Czyste? Zadbane? Ciepła woda non stop? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
zulanna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zulanna » 24.07.2009 10:10

witam wszystkich,
jestem tu nowa, wiec bez urazy, jak zadam kilka pytan, ktore juz byly.
wybieram sie z chlopakiem pod namiot. ruszamy samochodem 1 sierpnia z warszawy. czytam forum od kilku dni, ale takie zatrzesienie info...
wczoraj ostatecznie zdecydowalismy sie zaczac od wyspy rab, lopar. ale mam co raz wiecej watpliwosci. wyglada mi to na miejsce dla rodzin z dziecmi, a my takowa nie jestesmy.
moze ktos poleci cos odpowiedniegi dla pary trzydziestoparolatkow :) . najchetniej kemping, ladna plaza woda do poplywania z maska tez, nie koniecznie tlumy :) planujemy sie przemiescic 2-3 razy i ostatecznie promem do wloch (pewno z zadaru). pierwszy raz taka wyprawa, wiec zieloni kompletnie!
dzieki
jacek36
Odkrywca
Re: Padova III

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 24.07.2009 14:17

arysma napisał(a):Jacku, a jak wygląda kwestia sanitariatów w autocampie Padova III? Czyste? Zadbane? Ciepła woda non stop? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.

sanitariaty super, non stop ciepla woda,czysto...
arysma
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arysma » 27.07.2009 11:13

Dziękuję serdecznie za odpowiedź.
Chętnie również posłucham wskazówek co warto ze sobą zabrać i jakie miejsca trzeba 'koniecznie' zobaczyć...w zasadzie jest to mój pierwszy wyjazd za granicę i jedziemy tam z narzeczonym na 2 tygodnie-chciałabym, byśmy odpoczęli i poleniuchowali na plaży, ale również pozwiedzali ciekawe miejsca...by się nie zanudzić;)
Z góry dziękuję.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone