Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Autocamp BOBAN w Zivogosce - proszę o opinie.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 29.07.2014 19:23

Miejsca są, ale sporo jest zarezerwowanych.
Bartek L.
Odkrywca
Dostepnosc mjesc na kemp. w okol. Makarskiej w I pol.lipca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek L. » 27.04.2016 10:21

Pytanie dosc ogolne, ale tez i oczekuje dosc oglnych odpowiedzi. Rozumiem, ze dostepnosc miejsc na kepingu zalezy od roznych czynnikow (atrakcyjnosc parceli, pogoda), ale prosze o informacje, czy w I pol. lipca- ok-. 10 lipca sa juz problemy ze znalezieniem wolnego przestrzeni na takich kempingach jak : Boban, Dole, Ciste, Sirena, Danjel ? Z doswiadczenia wiem ,ze sierpien wyglada duzo gorzej pod tym wzg., ale tez i w lipcu mialem problem ze znalezieniem miejsca na Cresie czy Krku. Jak to jest w okol. Makarskiej ?
grzybowa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzybowa » 28.04.2016 12:30

My w zeszłym roku byliśmy w sierpniu na kempingu Dole i miejsc było sporo. Skoro założyłeś, że w sierpniu z miejscami jest jeszcze to gorzej to nie masz czego się obawiać ;)

Kamp Boban i Dole dzieli jedynie płot. Plaże przy nich są dość wąskie ale piękne.
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 29.04.2016 13:15

. Dwa lata temu gdy przyjechaliśmy miejsca było w bród. Ale to tylko dlatego, że lało jak z cebra od paru dni i ludzie pouciekali. W latach wcześniejszych zawsze było pełno ale gdzies tam się upchaliśmy.Generalnie kamp jest pełny ale nie jest niemożliwe znalezc miejsce.Tylko nie zawsze jest to to wymarzone :) Zawsze jeszcze masz możliwość rozbić się na Dole gdzie bez problemu znajdziesz kawałek ziemi. Ja jestem wielką fanką bobana więc zawsze będę polecać. W zeszłym roku zdradziliśmy cro dla Bułgarii ale to nie jest to samo. Kto był ten wie o co mi chodzi. Także do zobaczenia na bobanie :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 29.04.2016 15:33

Dole - pierwsza poł. sierpnia 2012 miejsca były dostępne przez cały nasz 2 tyg. pobyt.
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 29.04.2016 21:44

Dwa lata temu na Dole były pustki, w ubiegłym - miejsca zacienione były pozajmowane, ale pod chmurką miejsce szło znaleźć. Był to przełom lipca i sierpnia. Wydaje mi się, że Dole zjechało z cenami i może stąd większe obłożenie. Na Bobanie możesz miejsca zarezerwować, ale dopiero w czerwcu odpisują na maile.
hu_ana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hu_ana » 29.06.2016 11:17

Nurtuje mnie to samo, co Bartka L., mianowicie dostępność miejsc po 10 lipca, celuję w te same kempingi. Na Bobanie byliśmy w 2013 roku, ale we wrześniu i wtedy był już luz zupełny :)
Teraz zaryzykujemy pewnie i pojedziemy w ciemno, mam nadzieję, że po długiej podróży szybko znajdziemy coś, co nas zadowoli.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.06.2016 12:26

hu_ana napisał(a):Nurtuje mnie to samo, co Bartka L., mianowicie dostępność miejsc po 10 lipca, celuję w te same kempingi. Na Bobanie byliśmy w 2013 roku, ale we wrześniu i wtedy był już luz zupełny :)
Teraz zaryzykujemy pewnie i pojedziemy w ciemno, mam nadzieję, że po długiej podróży szybko znajdziemy coś, co nas zadowoli.

Obok Bobana jest Male Cište i Dole oraz kilka innych - więc coś na Was czeka :wink:

http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzav ... obmocje=23
Bartek L.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek L. » 30.06.2016 12:18

Ktory z podanych powyzej kempingow jest najblizej Jadranki i jest to uciazliwe ? A ktory znajbardziej kameralny (kamenralny- mam na mysli fajne parcele polozone tarasowo, tak, ze kazdy na dla siebie sporo miejsca i nikt nikomu nie zaglada w talerz...) ?
Ostatnio edytowano 30.06.2016 18:47 przez Bartek L., łącznie edytowano 1 raz
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 30.06.2016 12:27

Dole kameralne na pewno nie jest, Male Ciste nie ma plaży (z tego co widziałem od strony morza), więc polecałbym Bobana.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2016 13:03

Walt napisał(a):Dole kameralne na pewno nie jest, Male Ciste nie ma plaży (z tego co widziałem od strony morza), więc polecałbym Bobana.

http://www.avtokampi.si/kamp/2/477/Male ... #tab4_kamp

http://www.avtokampi.si/kamp/2/350/Ciste/

http://www.avtokampi.si/kamp/2/449/Boban/

http://www.avtokampi.si/kamp/2/66/Dole/

Każdy kemping w ma plażę.
Są w bliskiej odległości, można wybrać na miejscu, który najbardziej pasuje.
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 30.06.2016 15:25

Dostęp do morza a plaża to jest różnica ;) Na Male Ciste to wygląda raczej na półki skalne z małą przerwą na zejście do morza. Ale oczywiście nie wszystkim to musi przeszkadzać. Dla małych dzieci i typowych "pluskaczy" to chyba trochę za mało.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 01.07.2016 20:54

W tym roku stawiaja na Bobanie takie same domki jak na Dole,oczywiście Czesi!!!. Na Bobanie przestało być "fajnie" szkoda to był dla mnie najlepszy Camp.Apropo znacie jakiś camp podobny do Bobana,znaczy w okolicy miasteczka co by wieczorem można było wyjść ,zalesiony?
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 03.07.2016 09:03

Pakula nawet mnie nie strasz....w którym miejscu te domki stawiają?Planujemy zakotwiczyć 16 lipca.
W zaostrogu masz taki: http://www.camp-viter.com
Podaca: http://www.uvalaborova.com
http://www.camp-podaca.com/
Walt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Walt » 03.07.2016 09:24

edytasek napisał(a):Pakula nawet mnie nie strasz....

W ubiegłym roku też straszyli, okazało się że to tylko plotka. Tak więc, uwierzę jak zobaczę. Póki co zaciągnąłem języka i na razie nic nie stawiają. Już niedługo się osobiście przekonam :hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Autocamp BOBAN w Zivogosce - proszę o opinie. - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies