msba napisał(a):- przeczytałam coś o spadających dzieciach ze skarpy? Faktycznie jest aż tak niebezpiecznie?
Aga
Nie dzieciach tylko dziecku, i nie spadło - samo zjechało
Walt napisał(a):msba napisał(a):- przeczytałam coś o spadających dzieciach ze skarpy? Faktycznie jest aż tak niebezpiecznie?
Aga
Nie dzieciach tylko dziecku, i nie spadło - samo zjechało
msba napisał(a):Dziękuję wszystkim za pomoc, zaplanowaliśmy kilka dni w Krvavicy i kilka w Dole, po powrocie chętnie podzielę się uwagami.
a teraz pozostało już tylko czekanie na wakacje
romanpl napisał(a):Może ktoś mnie oświecić i podać ile zapłacę (jak to się liczy) za np. 5 nocek w Boban czy Dole w wersji samochód+namiot+3 osoby?
romanpl napisał(a):Może ktoś mnie oświecić i podać ile zapłacę (jak to się liczy) za np. 5 nocek w Boban czy Dole w wersji samochód+namiot+3 osoby?
gusia-s napisał(a):romanpl napisał(a):Może ktoś mnie oświecić i podać ile zapłacę (jak to się liczy) za np. 5 nocek w Boban czy Dole w wersji samochód+namiot+3 osoby?
Dole
Od lipca do sierpnia 3x5,6 za osoby + namiot 5,6 + samochód 4,10 + 3x1 opłata klimatyczna = 29,5
Cena w euro ale płacisz na miejscu w kunach wg kursu aktualnego
Powyższa opcja dotyczy miejsca nieparcelowanego, jeśli chcesz prąd dolicz 4,4 euro.
Parcela zawiera opłatę za miejsce pod namiot, samochód i prąd doplacasz za osoby i klimatyczne
http://www.hoteli-zivogosce.hr/en/16/camp-dole/
1 euro to mniej więcej 7 kun z małym hakiem.
Na Bobanie liczysz podobnie tylko tam cennik w kunach i do 9 lipca taniej.
3x per personel + per car + per ten + 3x tax jak chcesz prąd to dolicz jeszcze
http://www.autocamp-boban.com/cjenik.htm
Ps. Oczywiście ceny podałam za dobę
mariusz_1974 napisał(a):Według jakiego cennika liczyć (2osoby dorosłe,2 dzieci,auto,namiot,prąd, 7.07.2014-20.07.2014?)
mariusz_1974 napisał(a):Są tam inne ceny, jedna cena z własnym namiotem od 1.07 do 24.08 i ceny podane w Euro a nie w kunach.
Według jakiego cennika liczyć (2osoby dorosłe,2 dzieci,auto,namiot,prąd, 7.07.2014-20.07.2014?)