R-r57 napisał(a):Po pierwsze polecam Dole ,byłem 5 razy wiem co piszę-Boban daleko do wioski i jakoś nie za ładnie na mój gust .Do centrum Blato jest ścieżka wzdłuż wody 200-300 metrów z Dole .Na Dole jest bankomat "mówiący " po Polsku nawet, i parę sklepików straganów .Pizza ,parę knajpek i port w Blato tuż obok .Dogadasz się trochę po Polsku trochę migowo ,zresztą niewiele gadania -każą wybrać sobie miejsce (te z widokiem na morze są droższe) na ile nocy i to wszystko.My też będziemy w tym samym czasie ,ale na kwaterze w Blato.
grzesiek_lbn napisał(a):No właśnie nie wiem który camp wybrać i zastanawiam się nad rezerwacją. W sumie jedzie nas 11 osób z dzieciakami i chcieliśmy być w kupie. Zastanawiam się czy nie zarezerwować sobie parceli bo było pisane że w sezonie miejsc brak może być, przynajmniej w poprzednich latach tak było.
grzesiek_lbn napisał(a):No właśnie nie wiem który camp wybrać i zastanawiam się nad rezerwacją. W sumie jedzie nas 11 osób z dzieciakami i chcieliśmy być w kupie. Zastanawiam się czy nie zarezerwować sobie parceli bo było pisane że w sezonie miejsc brak może być, przynajmniej w poprzednich latach tak było.
Anai napisał(a):Tu masz [url=http://www.deviantart.com/art/Hello-Kitty-422074615]aktualny cennik z Bobanu
grzesiek_lbn napisał(a):Cennika nie ma ale koty fajne
Anai napisał(a):
Boban nad Dole miał tę głównie przewagę, że był sporo tańszy.
grzesiek_lbn napisał(a):Anai napisał(a):
Boban nad Dole miał tę głównie przewagę, że był sporo tańszy.
Według moich wyliczeń dla naszej rodzinki różnica między Dale a Boban to równe 3 euro na korzyść Boban oczywiście nie licząc parcel.
Tak więc różnica nie jest jakaś powalająca.
Anai napisał(a):kiedyś (na Bobanie byliśmy w 2010r)
Anai napisał(a):Sam musisz zdecydować - tak jak już pisałam - na pewno na Dole będzie mniejszy problem z miejscem dla takiej ilości osób, które chcą być na kupie