Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

autobusy

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sim2000
Autostopowicz
autobusy

Nieprzeczytany postnapisał(a) sim2000 » 02.09.2007 15:41

witam!
Mam pytanie!
jestescie w stanie mi doradzic jak dojechac komunikacja publiczna z lotniska dubrovnik do oraszac??
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2007 16:22

sim2000 napisał(a):witam!
Mam pytanie!
jestescie w stanie mi doradzic jak dojechac komunikacja publiczna z lotniska dubrovnik do oraszac??

Poszukaj w poniższych linkach bo była już o tym mowa. Wprawdzie to rozmowy z ubiegłego sezonu ale jakies linki do komunikacji autobusowej tam znajdziesz :
forum/viewtopic.php?t=10383&sid=16
Ostatnio edytowano 02.09.2007 18:36 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
sim2000
Autostopowicz
autobusy

Nieprzeczytany postnapisał(a) sim2000 » 02.09.2007 17:53

a jak wyglada dojazd z lotniska na pks w dubrovniku?

z góry dzieki!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2007 18:38

sim2000 napisał(a):a jak wyglada dojazd z lotniska na pks w dubrovniku?

z góry dzieki!

Pierwszy link z postu powyżej usunałem bo coś nie to sie wkleiło co miało byc :lol:
Połączenia z lotniska w Dubrovniku masz na stronie portu lotniczego:
http://www.airport-dubrovnik.hr/usluge_e.htm

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone