Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

autobusy i pampersy

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zibi123
Turysta
autobusy i pampersy

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi123 » 02.07.2007 12:45

Hej! wybieram sie do Chorwacji 27.08.2007r samolotem do Splitu, później autobusem do Podgory, jedziemy w ciemno tj. ja z żoną i niespełna dwuletnim dzieckiem. Interesuje mnie jakie są ceny pieluszek czy opłaca się zabrać ze sobą czy kupić na miejscu? Interesuje mnie również czy nie ma problemu z dojazdem autobusem z lotniska do splitu i ze splitu do podgory i z powrotem, czy bilety w autobusach trzeba rezerwować czy nie. Dziękuję także za inne ciekawe porady dot. pobytu w Podgorze, kwater (ceny) itp. Pozdrawiam!
Tygrys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tygrys » 02.07.2007 13:35

ceny pampersów : u nas kupione w promocji przykładowo po ok 40-45zł za duzą paczke - w cro promocji brak, za taka samą paczke ok 65zł z tego co pamietam wychodziło. mówie o oryginalnych pampersach.
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 02.07.2007 14:17

Jezeli chodzi o pampersy to ja zawsze kupowalam BABYLOVE w sieciach sklepow DM (raczej sa w wiekszych miejscowosciach). Pieluchy troche tansze i dobre jakosciowo.
http://www.ak-split.hr/HR/vozni.red/VozniRedOdlazaka.aspx

tutaj sobie zobacz jak czesto jada autobusy do podgory, mylse ze ze Splitu nie trzeby rezerwowac, ale na tej stronie jest e-mail, mozesz zapytac
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 02.07.2007 14:21

Jezeli bedziecie na 100 procent przyjezdzali, to moge w sierpniu wam zarezerwowac bilety, niema problemu.

Szczerze powiedziawszy w centrum Podgory niebylam, ale bylam na samym poczatku tej miejscowosci, poniewaz mojej kolezanki rodzice tam wynajmuja. Plaza jest ok, mnie sie tam bardzo podoba. Poniewaz przy tej plazy jest i nocny klub to nie polecam akurat tych pokoi, raczej jest to cos dla ludzi bez dzieci. No na internecie jest duzo stron gdzie mozna znalesc tam nocleg.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone