kw napisał(a):
I tak tej nocy zupełnie gratisowo zwiedziliśmy okolice Balatonu, nawet
trzykrotnie. Które inne biuro Ci to zapewni?
Skarpa Travel - i zwiedzasz więcej
KrystekX napisał(a):Włos się jeży jak to wszystko tu czytam Peknięte rurki, skrzynie , pobładzenia ... Planowo mieliśmy być koło 8:00 rano w Makarskiej. Jesteśmy o tej godzinie umówieni z Chorwatem który ma nas zabrać z autobusu do kwatery. Chyba jednak bede musiał zmienic strategię i umówić się na telefon bo istnieje duze prawdopodobieństwo ze dojdzie do opóźnienia
KrystekX napisał(a):Włos się jeży jak to wszystko tu czytam Peknięte rurki, skrzynie , pobładzenia ... Planowo mieliśmy być koło 8:00 rano w Makarskiej. Jesteśmy o tej godzinie umówieni z Chorwatem który ma nas zabrać z autobusu do kwatery. Chyba jednak bede musiał zmienic strategię i umówić się na telefon bo istnieje duze prawdopodobieństwo ze dojdzie do opóźnienia
Troyan jedziesz dokładnie tydzień po nas
Jedzie może ktoś Skarpą 26 czerwca do 12 lipca ????
W grupie raźniej szczególnie jeśli będzie trzeba koczowac na poboczu
Pozdrawiam!
Ja traktuję wszelkie podróże "do" jako element wakacyjnego urlopu, więc jak już siedzę w busie to tak jakbym był na wakcjach, pomaga mi takie podejście traktować wszystko z przymróżeniem oka
KrystekX napisał(a):Nie wiecie czy Skarpa przydziela numery foteli w busie czy po prostu zajmuje się co wolne ???
kw napisał(a):Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu miejsca były przydzielane według kolejności zapisów w biurze. Od przodu do tyłu.
A co do wolnej amerykanki, to też było grane. Dyskusja na temat zajętego miejsca zakończyła się tym, że jeden pasażer wylądował w szpitalu, a drugi
w areszcie.
Było to na Murterze w roku 2005.
Kto zgadnie, z jakim biurem to było?
Krzysztof