napisał(a) bestia75 » 18.06.2008 12:49
Jezeli chodzi o autobusy z Makarskiej do Dubrownika to podaje linka z rozkładem jazdy:
http://www.makarska-croatia.com/informa ... obuse.html
Udało mi sie takie coś znależć na forum.
Jezeli chodzi o czas podróży to jeden z bardziej doświadczonych CRO wojażerów:)) napisał że podróż trwa około 3,5 godziny.
Ceny biletów nie sa niestety małe.Nie wiem dokładnie ile ale chyba cos ponad 70 kun czyli blisko 10 euro.Licząc przejazd tam i z powrotem,dodatkowo koszt wejścia na mury w Dubrowniku to wyjdzie zblizona cena do wycieczki oferowanej prze tamtejsze agencje.Trzeba zatem sie zastanowić czy warto.Tyle że jadąc samemu nikt nas nie pogania itp i to znowu jest zaletą indywidualnego wypadu.Zatem kto co woli:))Jedni wola spokojne zwiedzanie na własna ręke a inni wolą mieć wszystko zorganizowane przez biuro i zapiete na ostatni guzik.Nie sugeruj sie cena biletów bo to tylko orientacyjna informacja i nie daję za nia głowy:))
Jeżeli zdecydujesz sie na indywidualny wyjazd to pamietaj by wyjechać z Makarskiej wcześnie rano aby na wszystko wystarczyło czasu.Życzę udanego wypoczynku!!Ja w tym roku także wypoczywam w Makarskiej:))Wyjeżdzamy 26 czerwca:)))Już niedługo:))