krystek napisał(a):Chyba tego masz na myśli. Sporo ich widziałem w Porecu.
Albo tego:
Renault 4. Też ich sporo jeździ.
krakuscity napisał(a):Witaj Macieju.
Ja zwracałem uwagę na Citroen2 CV piękny brzydal, a Renault4 nie jest już taki cudny.
Pasy pozdrawiają Kolejarza
darek1 napisał(a):Krystek, gdybyś od początku przeczytał uważnie posty to zapewne byś zrozumiał , że mój post ma trochę wspólnego z tematyką poruszaną przez inne osoby na forum. A że nie bardzo rozumiesz , to ja nic na to nie poradzę. Pozdrawiam
darek1 napisał(a):Krystek, gdybyś od początku przeczytał uważnie posty to zapewne byś zrozumiał , że mój post ma trochę wspólnego z tematyką poruszaną przez inne osoby na forum. A że nie bardzo rozumiesz , to ja nic na to nie poradzę. Pozdrawiam
realista2 napisał(a):MorskiPas żeglujesz po Adriatyku ? Na czym?
darek1 napisał(a):No cóż sprowokowany tematem samochodów , informuję Państwa, że mój Suzuki Liana jest chyba głównym konkurentem wsród niemieckich i japońskich samochodów. Jeszcze raz powiadamiam forum iż moje auto w całosci jest produkowane w Japonii i sprowadzane drogą morską do Polski. Jakość wykonania samochodu zdaje mi się że nawet przewyższa inne znane i bardziej popularne marki jakie jak toyota, vv, nissan czy opel. Pozdrawiam i zapraszam do polemiki.
darek1 napisał(a):Volumen nie denerwuj mnie, bo przestanę Ciebie lubić.
P.S. Wybierz się do salonu samochodowego ................Przestaję reklamować swojej marki auta. A jak sądzicie jak ono się nazywa .............., no jak ?
MorskiPas napisał(a):realista2 napisał(a):MorskiPas żeglujesz po Adriatyku ? Na czym?
Żegluję, to za dużo powiedziane. Przemieszczam się między domem a plażą, za pomocą środka transportu innego niż samochód, albo własne nogi.
Łódką zrobioną z gumy i powietrza, czyli pontonem.
I chwalę sobie ten sposób.
Petris też chyba ma coś do powiedzenia na ten temat.
Piotr Lutynski napisał(a):darek1 napisał(a):Volumen nie denerwuj mnie, bo przestanę Ciebie lubić.
P.S. Wybierz się do salonu samochodowego ................Przestaję reklamować swojej marki auta. A jak sądzicie jak ono się nazywa .............., no jak ?
Polonez...