Rovinj2007/Korcula2008 a gdzie w 2009???Moze do Pakostane?
napisał(a) Kiemol » 20.07.2009 15:48
Witam serdecznie urlopowiczow i goraco pozdrawiam.Ciesze sie ze istnieje taka strona dzieki ktorej konkretnie mozna sie dowiedziec wielu ciekawych rzeczy odnosnie Chorwacji.Panstwa fotografie i opisy sa REWELACYJNE!!!Ja sam wybieram sie poraz trzeci do Chorwacji i do tej pory nie mialem koncepcji gdzie pojechac tym razem?Dzieki Panstwu prawdopodobnie odwiedze CAMP KARABA juz osmego sierpnia?!Troszke rozczarowuje mnie pogoda w Pakostane,gdyz nie mozna jej byc rownie pewnym,jak np.na Korculi,a malzonka moja jest bardzo wymagajaca jesli chodzi o pogode tzn. temp 30 stopni to dla niej malo a ewentualne opady to pewna awantura;-) Dlatego w ubieglym roku postanowilismy pojechac na wyspe Korcula na ktorej latem nigdy nie pada,a temp waha sie w okolicy 40stopni.Niestety w tym roku mozemy pojechac tylko na tydzien w zwiazku z tym musimy"rzucic kotwice"gdzies blizej,bo szkoda marnowac czas na mordercza podroz-Pakostan wydaje mi sie prawie idealnym miejscem.Troszke zaniepokoila mnie ta plaza nudystow ktora znajduje sie kilkadziesiat metrow obok...?Jade z dwojka dzieci,wiec wolalbym zaoszczedzic im tego typu"atrakcji"!Jesli moge prosic o szerszy opis,to bede wdzieczny- jak to tam wyglada z tymi nagusami,czy nie kreca sie tluste salcesony z "owocami natury" bez listka figowego po plazy wyznaczonej dla osob odzianych w opalacze?Z gory dziekuje za info i wrazie potrzeby moge posluzyc informacja na temat Korculi, i okolic,oraz CAMP PORTON BIONDI w miejscowosci Rovinj na Istri.Ps.Mimo iz mielismy ze soba namiot...Na Korculi spalismy w apartamencie ze wzgledu na niska cene,wygode i klime-zatem nie znam cennika camp na tej wyspie.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...Przemek.