Austria-Polish Pow(d)er-Hintertux 2013 i Zillertal 2010
Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Rozpoczynam relacje z koncertu.Na początku chciałbym zaznaczyć że nie będzie zdjęć z byłą wokalistką.Od chłopaków i od obecnej wokalistko dostałem pozwolenie.Nie chce się pytać Ani o pozwolenie lub późniejsze chodzenie po sądach w razie publikacji zdjęć bez pozwolenia lub bycia posądzanym o "wożeniu" się na jej sławie.
Jutro kolejny Sylwester w pracy-co mnie cieszy Ciąg dalszy relacji po ustaniu syndromu dnia poprzedniego Życzę wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej i Dosiego Roku !
Zanim dodam kolejne zdjęcia to małe sprostowanie.Nie będziemy wjeżdżać na Zillertal Arena bo to nazwa całego regionu narciarskiego w dolinie rzeki Ziller.My wjedziemy na wysokość 1744 m.n.p.m na stację Rosenalm. Na mapce zaznaczyłem stację początkową 1 i stację Rosenalm 2
Jutro kolejne 2 koncerty w ramach WOŚP-u więc dzisiaj jeszcze wkleje kilka zdjęć. Koncert w Zell am Ziller się skończył i na drugie dzień zabrano nas "w góry" Oto zdjęcia z tego wypadu.Zapraszam
Jesteśmy już przed dolną stacją kolejki.Wyjeżdżamy na stację Rosenalm na wys.1744 m.n.p.m