Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aurora club

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anulka9220
Globtroter
Aurora club

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 23.05.2010 19:18

Witajcie :) Z góry przepraszam jesli źle umieściłam swój temat, ale nie znalazłam innego dobrego miejsca na mój problem a to mój pierwszy temat jak i post. Chciałabym sie dowiedziec jak najwiecej o klubie Aurora w Primoszten tzn. Jaki jest koszt wejściówki od ilu lat można wejsc i takie podobne. Pytam sie dlatego ponieważ po raz 4 wybieram sie z rodziną w te strony i przyszedł czas na imprezy poniewaz za dwa miesiące skończe 18 lat. Razem z ekipką młodzieży planujemy sie tam wybrac i gdzie sie dowiem wiecej jak nie na polskim chorwackim forum;) Wydaje mi sie,że koszt wejścia jest dośc drogi a co do lat to tez jestem ciekawa bo jedziemy na poczatku wakacji a ja nie bede miała jeszcze ukończonych 18 lat (ale bede miala dowod tymczasowy) ale chciałam też razem ze starszymi znajomymi zabrac młodszą o 1,5 roku siostre. Byłam na stronie tego klubu ale nie ma tam takich informacji, jedynie pooglądałam zdjecia;DD Jesli ktoś był w tym klubie albo chociaz wie wiecej na jego temat to bardzo prosze o odpisanie. Z góry bardzo dziekuje;*
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.05.2010 20:18

anulka9220 napisał(a):Witajcie :) Chciałabym sie dowiedziec jak najwiecej o klubie Aurora w Primoszten tzn. Jaki jest koszt wejściówki od ilu lat można wejsc i takie podobne. Pytam sie dlatego ponieważ po raz 4 wybieram sie z rodziną w te strony i przyszedł czas na imprezy poniewaz za dwa miesiące skończe 18 lat. Razem z ekipką młodzieży planujemy sie tam wybrac i gdzie sie dowiem wiecej jak nie na polskim chorwackim forum;) Wydaje mi sie,że koszt wejścia jest dośc drogi a co do lat to tez jestem ciekawa bo jedziemy na poczatku wakacji a ja nie bede miała jeszcze ukończonych 18 lat (ale bede miala dowod tymczasowy) ale chciałam też razem ze starszymi znajomymi zabrac młodszą o 1,5 roku siostre. Byłam na stronie tego klubu ale nie ma tam takich informacji, jedynie pooglądałam zdjecia;DD Jesli ktoś był w tym klubie albo chociaz wie wiecej na jego temat to bardzo prosze o odpisanie. Z góry bardzo dziekuje;*

Na stronie masz adres mailowy i telefony więc zapytaj.
http://www.auroraclub.hr/kontakt.html
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 23.05.2010 21:30

:D Witam Anulka9290. W klubu Aurora bylem kilka dieszenć razy i zawsze sie bawylem do upadloszćy.Czensto sie odbywaju hous+techno impreze . Co do lat pszy wejszczu do klubu to my sie widaje da nikt nie kontroluje diewczyne a chlopaczke tak.Newiem jakom muziczke lubysz ale tam je raj dla amatoruw elektroniczne muzike .Barzo polecam zabawe w klubu Aurora :D :D :D
anulka9220
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 24.05.2010 20:43

dzieki, napisałam wiadomosc, ale pytanie czy dostane odpowiedz.
Mimo wszystko prosze tych ktorzy byli i wiedzą więcej na temat tego klubu, żeby sie wypowiedzieli i pomogli.
pozdrowionka :D
Josko Bulic- poprawiłes mi humor;)
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.05.2010 21:24

:D Czeszie sie barzo da ty poprawilem humor Anulka9220.Jakom muzike lubysz?Najlepie po partyju w Aurori pójść na plaże na after zaparkować pobliżu samochod i nastawit zabawe w morzu.Brakujom my te stare dobre czasy .Pozdrawliam :D :D :D :D
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 24.05.2010 21:39

Aż mnie zachęciłeś :) A tak na poważnie mówiąc, to after przy wschodzącym słońcu na plaży to coś wspaniałego, tylko trzeba pamiętać jak szybko robi się gorąco i sucho (w ustach) :))
P.S Nawet Warszawa przy wschodzie słońca wygląda 100 razy ładniej :)
Pozdrawiam
anulka9220
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 25.05.2010 16:58

muzyke to różną, ale w klubach to przeważnie haus&dance . Co do tego after party na plaży to bardzo kuszące. Gdy sucho i gorąco zawsze mozna sie ochłodzic w wodzie;D
Nadal jednak interesuje mnie sam klub Aurora w tym pieknym miasteczku. Mało wiem a wyjazd za ponad miesiac;D

Josko moze Ty wiesz jak tam jest z biletem na wejscie do klubu?
I ile razy w tygodniu sie odbywaja imprezy?

ANNA :coool:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 25.05.2010 20:43

witam.Z biletami nema problema pszed partyjem można kupić na wejszću do klubu.Na pewno pracuje w wikend + piontek .Ile dokwadnie pracuje to newiem ale ja myszle latem caly czas. :D
anulka9220
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 26.05.2010 07:14

A jaka była cena biletu wtedy tak mniej wiecej? :D
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 26.05.2010 07:52

wszysko zależi kto wistempuje.Od 30kuna{18z}do 100[65z] :D
anulka9220
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 26.05.2010 08:06

Aha, no to nawet przystepnie.
Dzeki ci za informacje.
nie moge jeszcze znaleśc lokalizacji klubu bo wiem ze 2 km od Primoszten ale to jest chyba najmniejszy problem :P
Wyjazdu sie doczekac nie moge ( juz po raz czwarty zawitam do Croatyjki :D :D )
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 26.05.2010 08:20

:D Jak bendesz mogla to zapraszam na spotkanie Wielikopolskich Cromanijakuw w czerwcu w Poznańu.Żucz oko na linka Spotkanie Wilikopolskich Cromanijakuw.Czesie sie barzo da ty moglem pomoc. Pozdrawliam :D
Crokuski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crokuski » 31.05.2010 00:14

Ach.. Klub Aurora.. To były czasy.. Trochę daleko od centrum miasta, ale dasz radę. Sprawdź wcześniej na stronie klubu, kiedy jakieś fajne bibki są. W tej chwili jeszcze nie mają, jak patrzę wywieszonego szedula... Co roku jest tam David Morales i choć ostatnio zapodaje komerchą, to przyjdą na pewno fajni ludzie.
Pamiętam jak chyba 3 lata temu na parkingu przystawił nas koleś samochodem i przy pomocy braci Chorwatów tenże samochód przenieśliśmy :-)
Generalnie w sezonie dużo rodaków, ale raczej nie karków.
Taniec na dużym densflorze-tarasie, pośród palm, zapadnie ci w pamięć.
Aha no i istotna rzecz. Nie idź do klubu tak jak w Polsce "na 22gą". Tam w klubach obowiązuje czas "zachodni". Ludzie zbierają się około 01.00.
anulka9220
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anulka9220 » 31.05.2010 15:39

o 1:00 w nocy, ale zapewne do rana :D Dzieki za ta wazna informacje.
Jak 3 lata temu byłes to niedawno;)
Poopowiadaj mi troche jeszcze bo miło mi sie o tym czyta :P :P
Crokuski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crokuski » 31.05.2010 23:10

W zasadzie klimat jest kapitalny. Nie spotykany u nas. Nie mamy po prostu imprez, gdzie możesz się bawić pod gwiazdami wśród palm, czując powiew morza. Widzę jednak, że się podpierają koncertami jakiś rodzimych gwiazd. No trudno.. to raczej dyskoteka a nie klub. Byłem tam chyba 3 razy. Pierwszy raz był najlepszy. Bodaj w 2002 albo 2003... Kapitalni ludzie, kapitalna muzyka. Potem muzycznie się posypało, no ale wszędzie teraz tak jest. Imprezy oczywiście do rana. Miło witać panoramę Primosten idąc z Aurory. Nie wiem jak jest teraz, ale kilka lat temu był to najpopularniejszy klub w tej części Cro. Trochę wyżej, w Vodicach jest konkurująca z nim Hacienda. Oba kluby zapraszają co roku w sezonie gwiazdy klubowe światowego formatu. Nagłośnienie kapitalne. Basiorek flaki wyrywa, nie tak jak u nas, że ciszej, bo obok sąsiad mieszka, albo, że ciszej, bo nie można pogadać :-) Totalna impreza. Nie pożałujesz.
Następna strona

Powrót do Kultura chorwacka