Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Atak HRVAT-a na forum o Bułgarii

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 09.07.2008 16:11

Drodzy forumowicze poczytajcie sobie co za niedorzeczności wygłasza Wasz kolega HRVAT na forum o Bułgarii. Ocencie sami czy jego zachowanie to wynik choroby, czy moze za długiego przebywania na gorących kaministych plażach chorwackich?

tutaj link do tego tematu:
http://www.bulgaricus.com/forum/viewtop ... =5440&p=11

a
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.07.2008 16:21

Marwyk zapomniał dodać, choć część z Was o tym wie, że Hrvat to ja :wink: Zostając wywołanym do tablicy, proponuję zauważyć do czego doprowadza brak kultury na forum Bulgaricus 8) Na każdym normalnym forum, za nazwanie kogoś debilem, gnojem (wide Leon1406) itp zostałbyś zbanowany na wieki wieków. Niestety kultura wschodnia ma widać wpływ, a w zasadzie całkowity jej brak :roll:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 09.07.2008 16:22

: | hahaha tam jest forum o BG :| i nie interesuje nikogo .. co on tam pisze ;O :|

marwyk .. i nie zakładaj zbędnych tematów bo jeszcze bardziej spowalniasz forum.

znikaj na Bulgaricusa
Ostatnio edytowano 09.07.2008 16:25 przez Adam.B, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.07.2008 16:24

dubel :roll:

Adam, trochę tolerancji dla słabszych duchem byś wykazał :wink:
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 09.07.2008 16:32

adam11 napisał(a):: | hahaha tam jest forum o BG :| i nie interesuje nikogo .. co on tam pisze ;O :|

marwyk .. i nie zakładaj zbędnych tematów bo jeszcze bardziej spowalniasz forum.

znikaj na Bulgaricusa

Jestem przekonany że po przeczytaniu tego zmienisz zdanie o koledze z forum. Naprawdę warto.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2008 16:41

marwyk napisał(a):Drodzy forumowicze poczytajcie sobie co za niedorzeczności wygłasza Wasz kolega HRVAT na forum o Bułgarii. ....

Marvyk a donosicielstwo to cecha pożądana na bulgaricusie :?: :lol:
Podłącz inne linki tym razem "bohaterów" z bulgaricusa - takie z cyklu chamskich odzywek w stosunku do np. Hrvata.
Ba jakoś nie zauważyłem, żeby on was obrażał.
A, że przy okazji dajecie się robić w "........" (wstaw pasujące słowo :wink: ) i rewelacyjnie można was wypuszczać - to już wasz problem.
Uśmiechnij się i rozluźnij bo złość urodzie szkodzi :lol:
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.07.2008 16:43

Rysio poszedl odreagowac na inne forum ;).A moze przetestowac czujnosc moderatorow ;).Swoja droga fajne jest ich forum, jakos tak uporzadkowane.
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 09.07.2008 16:59

marwyk napisał(a):
adam11 napisał(a):: | hahaha tam jest forum o BG :| i nie interesuje nikogo .. co on tam pisze ;O :|

znikaj na Bulgaricusa

Jestem przekonany że po przeczytaniu tego zmienisz zdanie o koledze z forum. Naprawdę warto.

mam swoje zdanie o Rysiu ; ) , gdyż dyskutujemy na forum "cro.pl"

a co kolega;P piszę na Bulagricusie to mnie ( ch..) interesuję ;)

Pozdrawiam Adam ;) i potwierdzam słowa Piotra ;) uśmiechni się ;)
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 09.07.2008 21:06

Piotrek_B napisał(a):a donosicielstwo to cecha pożądana na bulgaricusie ....

Kolego to nie jest donosicielstwo, myślałem że jak napisze posta na jego ulubionym forum o nim to zrobi mu sie choć trochę głupio za wygłaszanie takich herezji. Ale widzę że Wy nie chcecie w tym pomóc ani trochu, no może jak na razie z jednym wyjątkiem, mam nadzieje że wiecej osób to przeczyta i odniesie to jakiś skutek.
Moja teoria jest taka że każdy jeździ tam gdzie lubi i gdzie go stać, a nie zawzięcie broni głupimi argumentami wyższości jednego nad drugim, zamazując i obrzydzając potencjalnym wczasowiczom miejsce spędzenia wakacji.
Co gorsza ten ktoś nigdy nie był w Bułgarii i próbuje coś na ten temat pisać i udowadniać - to jest najgorsze w tym wszystkim.
Zgodzę sie Chorwacja jest piękna ale, tak na prawdę w każdym kraju można znaleźć to piękno na swój sposób. To sposób odbioru i chwila powoduje to uczucie więc nie obrzydzajmy innym tej chwili odpoczynku.
To tyle z mojej strony.
Ci co to zrozumieli mam nadzieje że mnie poprą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2008 21:27

marwyk napisał(a):.... myślałem że jak napisze posta na jego ulubionym forum o nim to zrobi mu sie choć trochę głupio za wygłaszanie takich herezji.....

To źle myslałeś 8)
A Tobie nie jest głupio :?: :roll:
Jak kogoś krytykujesz (kogoś kto Cie nie obraża) to sam bądź fair.
Poniższy cytat pozostawiam bez komentarza, zgadnij kto jest jego autorem:

"marwyk
* * *
Od: Kraków
Prosiłbym panią moderator o usunięcie intruza z forum i zablokowanie możliwości pisania. Zaraz chyba wejde na CRO.pl i podam linka niech jego koledzy widzą z jakim debilem mają do czynienia. Przecież to kpina że taki człowiek jeszcze ma możliwość pisania, kaftan i na Babińskiego do Krakowa.
Dziekuje

A oto link do forum cro i mojego posta

Ostatnio edytowany przez marwyk (Dzisiaj 17:13:24)"
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 10.07.2008 04:02

Piotrek_B napisał(a):To źle myslałeś 8)
A Tobie nie jest głupio :?: :roll:

Panu adwokatowi z urzędu już dziękujemy, dajmy szanse innym sie wypowiedzieć (czyt. bezstronnym). Zresztą widać że nie przeczytałeś wszystkich postów z tamtego wątku bo byś przyznał choć cień racji, no ale ....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.07.2008 05:34

marwyk napisał(a):....Panu adwokatowi z urzędu już dziękujemy, dajmy szanse innym sie wypowiedzieć (czyt. bezstronnym). Zresztą widać że nie przeczytałeś wszystkich postów z tamtego wątku bo byś przyznał choć cień racji, no ale ....

Czytałem i to nie tylko ten wątek :wink:
Ale ja pisałem o czym innym, nieprawdaż :?: Rozumie, temat trudny.... :lol:
A skoro "panu adwokatowi" jak to napisałeś "dziekujemy" - to kto dziękuje oprócz Ciebie :?: :lol:
Jak we wcześniejszym poście - uśmiechnij się i pakuj walizki na wakacje zamiast opłakiwać "agresje" Hrvata na terytrium bulgaricusa :wink: 8)

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone