Karczu napisał(a):Jaki samochód i który rok?
para-35-38 napisał(a):Karczu napisał(a):Jaki samochód i który rok?
Focus II z aktualną gwarancją "Ford 12" . Gwarancja obejmuje wyłącznie nasz kraj.
miras_sg napisał(a):para-35-38 napisał(a):Karczu napisał(a):Jaki samochód i który rok?
Focus II z aktualną gwarancją "Ford 12" . Gwarancja obejmuje wyłącznie nasz kraj.
Nie wiem co oznacza Focus II z aktualną gwarancją ... "Ford 12" , ale reasumując - jeśli masz grzmota powyżej 10 lat i jego wartość jest znikoma to można wykupić Minicasco w PZU za marne pieniądze ale tylko w multiagencjach (które obsługują kilka firm ubezpieczeniowych , bo pracują jeszcze na starym programie) , wtedy dostajesz zniżkę na assistance i opcję do 1000 km . Temat już był przerabiany i sprawdzony - jeśli chodzi o śląsk... Chyba że masz TAXI to pozamiatane , Pozdrav
para-35-38 napisał(a):miras_sg napisał(a):para-35-38 napisał(a):Karczu napisał(a):Jaki samochód i który rok?
Nie wiem co oznacza Focus II z aktualną gwarancją ... "Ford 12" , ale reasumując - jeśli masz grzmota powyżej 10 lat i jego wartość jest znikoma to można wykupić Minicasco w PZU za marne pieniądze ale tylko w multiagencjach (które obsługują kilka firm ubezpieczeniowych , bo pracują jeszcze na starym programie) , wtedy dostajesz zniżkę na assistance i opcję do 1000 km . Temat już był przerabiany i sprawdzony - jeśli chodzi o śląsk... Chyba że masz TAXI to pozamiatane , Pozdrav
Najpierw proponuję wiedzę a potem epitety.
ołowiany napisał(a):para-35-38 napisał(a):miras_sg napisał(a):para-35-38 napisał(a):Karczu napisał(a):Jaki samochód i który rok?
Najpierw proponuję wiedzę a potem epitety.
Może miras nie zna warunków gwarancji "ford 12", bo nie ma forda. Bo nie musi mieć:) Natomiast zrozumiał, że Twoje auto ma 12 lat.
Focus II nie może mieć 12 lat
Ogólnie kupa /kupa nieszczęść/ z tym holowaniem.
Faktycznie jedynie w PZU coś można wyszarpać i miras starał się to jakoś przekazać.
PS. Zresztą "ford12" to też produkt nastawiony raczej na utrzymanie klienta przy ASO i wmawianie kolejnych nie całkiem potrzebnych napraw podczas przedłużaniu tej gwarancji przy okazji obowiązkowych przeglądów w ASO.
PS2. Nie wiem czy już ci wymieniali wahacz, ale mnie to notorycznie spotykało.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi