walp napisał(a):KasiaiPiotrek napisał(a):dla kogoś kto nic nie ma w PZU, najlepsza opcja to MiniCasco + ASS z klauzulą 1000 km
Ale MiniCasco PZU obowiązuje tylko w kraju? Czy się mylę?
radzik128 napisał(a):"KasiaiPiotrek" a co myślisz o Starter Asistance
jaroxx napisał(a):Czyli jaki jest koszt w PZU z tą klauzulą 1000 km ? Bez płaciłem 176 PLN 30 dni. ta klauzula 240 PLN ? dobrze zrozumiałem ? Jak ta opcja się u nich nazywa ? Jest jeszcze jakaś firma która ma tle km holowania ?
walp napisał(a):bydz napisał(a):Czy korzystałeś z ich pomocy czy tylko wykupujesz?
I to jest zasadnicze pytanie, bo z wykupieniem, to z reguły problemu nie ma.
kodens79 napisał(a):walp napisał(a):bydz napisał(a):Czy korzystałeś z ich pomocy czy tylko wykupujesz?
I to jest zasadnicze pytanie, bo z wykupieniem, to z reguły problemu nie ma.
W zasadzie wykupuję , ale nie mam potrzeby się martwić o swoją fokę bo szybciej na trasie zobaczysz nowsze samochody na lawetach niż foczki .Kolega w zeszłym roku korzystał z pomocy pzm w DE i powiedział że nie było problemu z kontaktem i szybkością obsługi,ogólnie był zadowolony.
kodens79 napisał(a):Ja co roku wykupuję ofertę PZMot i nie mam problemu mam 11 latka .
Kupuję assistance na Polskę rok około 72pln i w razie potrzeby dokupuję na Europę na minimum 11 dni i po sprawie.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne