"ZAWARCIE UMOWY
§ 16
(...)
2. Zawarcie umowy ubezpieczenia WARTA MOTO-ASSISTANCE w wariancie Złotym, Złotym+,
Platynowym, Podróżnik 15 lub Podróżnik 30 jest niezależne od zawierania lub posiada-
nia w WARCIE ważnej umowy OC lub AC."
tomyy29 napisał(a):Z linku który przesłałeś @fasi@ wynika że trzeba byc klientem warty (ostatnie pozycje tabeli)
Pozdrawiam
tomyy29 napisał(a):A więc @kulka53@ masz złe informacje. Pani w Warcie powiedziała że najnowsze przepisy to zmieniły i regulują tak a nie tak jak było dotychczas.
tomyy29 napisał(a):Witam.
Szukałem lecz nie potrafię znaleźć, czy ktores towarzystwo ubezpieczeniowe sprzedaje asistans na starsze auto ( 14 lat)??
Pozdrawiam
tajemniczy napisał(a):my tu gadu gadu a teraz mi żona dzwoni że stała i czekała aż auto przed nią skręci a po prawej mijał ją autobus i zarysował cały bok
tajemniczy napisał(a):Rozmowa z infolinią PZU (gość miał też ubezpieczenie w PZU) trwało blisko 45 minut i omało mnie nie wyprowadziła z równowagi babka na infolini.
Krzychooo napisał(a):Jeśli faktycznie Warta zmieniła te zasady, to decyzja wydaje mi się głupia. Masa ludzi wykupowała te pakiety Podróżnik... Pewnie liczą, że teraz masowo się przeniesiemy z OC do Warty. Naiwniacy... .