Nolo napisał(a):Może ktoś polecić gdzie kupić assistance na auto(takie na 14dni)-dzięki
Sprawdź HDI. Jest wariant na 15 dni z holowaniem za granicą do 400 km.
Pozdrowienia.
Gonzales napisał(a):Nolo napisał(a):Może ktoś polecić gdzie kupić assistance na auto(takie na 14dni)-dzięki
Pozdrowienia.
sanky napisał(a):Gonzales napisał(a):Nolo napisał(a):Może ktoś polecić gdzie kupić assistance na auto(takie na 14dni)-dzięki
Pozdrowienia.
Sprawdziłem - jest to wariant tylko dla posiadaczy OC w HDI
Polecam porozmawiać ze swoim ubezpieczycielem - ja mam w Aviva i teoretycznie nie powinienem mieć rozszerzonego Assistance do wersji maksymalnej, a jednak się udało.
Co do samego Assistance (bez OC/AC u danego ubezpieczyciela) to znalazłem tylko jedno w AXA - w OWU nie znalazłem ograniczenia wiekowego pojazdu więc lepiej zadzwonić i się dopytać.
andywiki napisał(a):sanky napisał(a):Gonzales napisał(a):Nolo napisał(a):Może ktoś polecić gdzie kupić assistance na auto(takie na 14dni)-dzięki
Pozdrowienia.
Polecam porozmawiać ze swoim ubezpieczycielem - ja mam w Aviva i teoretycznie nie powinienem mieć rozszerzonego Assistance do wersji maksymalnej, a jednak się udało.
Co do samego Assistance (bez OC/AC u danego ubezpieczyciela) to znalazłem tylko jedno w AXA - w OWU nie znalazłem ograniczenia wiekowego pojazdu więc lepiej zadzwonić i się dopytać.
Kolego sanky podaj coś więcej z Aviva ile dostałeś 200 km holowanie ?
sanky napisał(a):andywiki napisał(a):sanky napisał(a):Gonzales napisał(a):Nolo napisał(a):Może ktoś polecić gdzie kupić assistance na auto(takie na 14dni)-dzięki
Pozdrowienia.
Kolego sanky podaj coś więcej z Aviva ile dostałeś 200 km holowanie ?
Dostałem wariant najwyższy - nazywa się on "Maksymalny" - w Polsce bez limitu, za granicą 500km
Trajgul napisał(a):Do mojego ubezpieczyciela nijak nie idzie się dodzwonić (a chcę jeszcze od nich zieloną kartę). Byłem w Liberty i teraz jest to AXA. Jedyną propozycję dla aut powyżej 15 lat dostałem w Generali, holowanie do 100km i nocleg do 3 dni.
Gigi111 napisał(a):Witam podpowie ktoś gdzie mogę ubezpieczyć swojego staruszka 16 lat . Asistans 15-30 dni. PZU i Warta z tego co się orientowałam to owszem ale całoroczne a to już trochę duże koszty.
Reszta z tych co udało mi się dodzwonić to tylko do 10-15 lat :/
Z góry dzięki.
Zago napisał(a):Gigi111 napisał(a):Witam podpowie ktoś gdzie mogę ubezpieczyć swojego staruszka 16 lat . Asistans 15-30 dni. PZU i Warta z tego co się orientowałam to owszem ale całoroczne a to już trochę duże koszty.
Reszta z tych co udało mi się dodzwonić to tylko do 10-15 lat :/
Z góry dzięki.
Max 15 lat. Ja jadę w tym roku bez asistans bo stuknęło 16. Trzeba auto przygotować i być dobrej myśli, a jak coś to na pobocze i spalić
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi