2salamandra22 napisał(a):... w drodze do Cro mozna zatrzymać się w Słowenii miejscowość Ptuj -
Poprawiłem Puj na Ptuj
Można też zatrzymać się w Chorwacji u Świętego Marcina
2salamandra22 napisał(a):... w drodze do Cro mozna zatrzymać się w Słowenii miejscowość Ptuj -
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):pasażer napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):... "aquapark dalmatia Dugopolje".
http://dugopolje.com/portal/vijesti-mai ... polju.html
Czyli jednak otwarcie latem ale dopiero 2011 r...
Dayana napisał(a):Zgadzam się z którąś wcześniejszą wypowiedzią. W okolicach Riwiery Makarskiej nie znajdziesz aqua park'u. Bardziej w głąb lądu, bo kto miałby się moczyć w chlorze, skoro ma za furtką plaże z naturalną wodą?
lukasz22i napisał(a):Witajcie
Nie wiedziałem gdzie wrzucić taki temat/pytanie i zaryzykowałem tutaj, jeśli to nie miejsce na tego typu pytania to proszę przerzucić ten wątek w odpowiednie miejsce.
Czy ktoś może polecić jakieś aquaparki ew. kompleksy basenów ze zjeżdżalniami na Riwierze Makarskiej? W tym roku jedziemy do Breli z naszą pociechą i chcielibyśmy ją zabrać w takie miejsce. Obiecałem że ją zabierzemy na zjeżdżalnie bo je uwielbia, nie chce by skończyło się na obiecankach-cacankach
Dzięki za ew. wskazówki.
pzdr
Wukasz
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...