Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartmani tina-brist ktoś kojarzy/był ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stalowy.mis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stalowy.mis » 14.03.2016 13:40

Witam,

mam pytanie czy ktoś kojarzy apartmani tina-brist ? niby wczoraj zarezerwowałem tam noclegi (2 app. na 10osób) i jakie było moje zdziwienie jak dziś otrzymałem informacje że babeczka nie chce żadnej zaliczki ani nic (nawet nie pytała o moje dane) tylko napisała że rezerwacja jest zrobiona... czy to nie dziwne ?

bylem 2x na ciovo u różnych osób i zawsze brali zaliczkę i przysyłali potwierdzenie rezerwacji z moimi danymi
qba1981
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qba1981 » 05.05.2016 10:50

Witam, też mam tam rezerwację i nie chcą zaliczki. Trochę dziwne....
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 01.11.2018 09:51

stalowy.mis napisał(a):Witam,

mam pytanie czy ktoś kojarzy apartmani tina-brist ? niby wczoraj zarezerwowałem tam noclegi (2 app. na 10osób) i jakie było moje zdziwienie jak dziś otrzymałem informacje że babeczka nie chce żadnej zaliczki ani nic (nawet nie pytała o moje dane) tylko napisała że rezerwacja jest zrobiona... czy to nie dziwne ?

bylem 2x na ciovo u różnych osób i zawsze brali zaliczkę i przysyłali potwierdzenie rezerwacji z moimi danymi

Czy ktoś może podzielić się informacją na temat pobytu w Apartamencie Tina w Brist?
Bunio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bunio » 04.11.2018 19:52

W samym apartamencie nie byłem ale po zdjęciach wydaje mi się że budynek znajduje się prawdopodobnie przy Jadrance gdzieś w okolicach połowy miejscowości.Nie wiem dlaczego podany jest taki adres gdyż ulica Litonga jest pierwszą wzdłuż plaży a ten dom na pewno w 1 lub 2 szeregu się nie znajduje.Co do braku zaliczki to w Cro miałem takie przypadki i nie było żadnego problemu.
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 05.11.2018 19:34

Wiem,ze nie jest to w pierwszej linii brzegowej,bardziej zależy mi na tym ,aby okolica nie była zbyt zaludniona bez tłumów na plaży ,to obrzeża Bristu,więc może będzie spokojnie. Byłeś w Briście w tych okolicach?Możesz coś opisać?
dychy4
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dychy4 » 07.11.2018 10:33

Dorothea1 napisał(a):Byłeś w Briście w tych okolicach?Możesz coś opisać?

Ja mieszkałem niedaleko Tiny i zdecydowanie polecam tą okolicę - jest spokojnie, na uboczu, ludzi mniej niż w centrum miejscowości, a Jadranka jest za tym domem - nie trzeba jej przekraczać żeby dojść do plaży. W środku Tiny nie byłem, ale z zewnątrz wygląda bardzo atrakcyjnie.

K.
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 07.11.2018 17:52

Dziękuję za informacje.Tina zarezerwowana.Aby do lata.
renik74
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) renik74 » 08.11.2018 23:34

Byliśmy w tym roku. Apartamenty fajne, widoki z balkonów też. Do plaży bliziutko i bez tłumów. Studenac 500 m Jadranką, do Gradaca spacer deptakiem - rewelka. I też nie wpłacaliśmy zaliczki.
W razie pytań służę pomocą :D
Załączniki:
IMG-20180629-WA0012.jpg
IMG-20180626-WA0018.jpg
IMG-20180630-WA0009.jpg
IMG-20180729-WA0018.jpg
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 09.11.2018 18:16

Witam
Wysłałam pytania na priv.
lukasz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz » 16.12.2018 00:41

Witam wszystkich. Widzę temat związany z Tiną i postanowiłem napisać. Wczoraj zarezerwowaliśmy 14dniowy pobyt w sierpiu przez booking.com, wpłaciłem połowę kwoty jako zaliczkę, otrzymałem wszelkie potwierdzenia i nagle...otrzymałem maila od właścicielki, że rezerwacja nie jest możliwa, ponieważ jej nie będzie (next year) w Chorwacji..... Trochę to dziwne. Rezerwację anulowałem, zobaczymy czy wróci 760 euro. Jeśli ma ktoś jakieś jeszcze spostrzeżenia dotyczące tego obiektu będę wdzięczny.
Przy okazji, wyżej jest Delfin, z boku również są nowo wybudowane obiekty, czy ma ktoś jakieś informacje o nich?
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone