Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartmani Larus-M w Mimicach...

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 21.06.2008 10:37

kombiaczek napisał(a):adam11 - Ty byłeś w Mimicach, czy chcesz się dopiero cokolwiek dowiedzieć. Pytam bo mnie również interesują wszystkie info o tej mieścinie.
Jak coś masz to napisz.
Pozdrowienia dla wszystkich Mimicowców!!!

koombiaczek pierwszy raz jadę do Mimic :) 15 Lipca:) Apart . Lara;]
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 21.06.2008 10:42

forum/viewtopic.php?t=17519&highlight=mimice

tu masz więcej zdjęc Pozdrav Adam :papa:
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 21.06.2008 10:47

dzięki adam za info. Oglądałem te fotki od kominesku juz wczesniej. Na jednym z nich widac nawet wejście do naszego apartm.
Pozdrawiam i miłego odpoczynku :papa:
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 21.06.2008 11:00

Hej,
sporo ludków wybiera się w tym roku do Mimic...
Jedni do ap. Lara (tam już wszystko do połowy września zajęte)

inni - jak założyciel tego wątku do Larus-m - i tu pytanie - ile płacisz w Larus-m za drugą połowę sierpnia - też mi ten termin pasuje i Larus - m mi się podoba.
Na stronce Larus-m byłam - cen nie podają - wysłałam maila w sprawie cen...i czekam. Telefonu nikt nie odbiera.
mario7474
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario7474 » 21.06.2008 11:06

Mimice 5-19.07 drugi raz w Chorwacji w tamtym roku Sabunike kolo Privlaki BYLO SUPER mysle ze w tym roku bedzie podobnie .
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 21.06.2008 12:12

Mario ja przyjeżdżam 15 :) więc zobaczymy się na plaży ;]
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 21.06.2008 15:20

dareksedzia napisał(a):My mamy rezerwację od 16.08 do 30.08.2008. Apartamenty wyglądają ładnie (przynajmniej na zdjęciach) , zaliczka wpłacona, a co będzie to zobaczymy... Może spotkamy się z kimś z forum tam na miejscu tym bardziej że planujemy kursować po okolicy :) :) :)

No to wszystko wskazuje na to, że się spotkamy....o ile nie będzie żadnych nieprzewidzianych sytuacji - będziemy w Larus - M od 22 sierpnia:)
mirusk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirusk » 14.07.2008 15:14

Witam Wszystkich wróciłem właśnie dziś nad ranem z Mimic . Apartament Larus -M jak dla mnie rewelacyjny. Mimice też mi się spodobały wracamy tam za rok
Ostatnio edytowano 14.07.2008 22:45 przez mirusk, łącznie edytowano 3 razy
autoklin
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) autoklin » 14.07.2008 16:10

dareksedzia napisał(a):Witam ponownie!!!
My mamy rezerwację od 16.08 do 30.08.2008. Apartamenty wyglądają ładnie (przynajmniej na zdjęciach) , zaliczka wpłacona, a co będzie to zobaczymy... Może spotkamy się z kimś z forum tam na miejscu tym bardziej że planujemy kursować po okolicy :) :) :)

witaj ja juz od 22 lipca bede w tyvh okolicach Marusici to rzut beretem
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 14.07.2008 16:56

mirusk napisał(a):Witam Wszystkich wróciłem właśnie dziś nad ranem z Mimic . Apartament Larus -M jak dla mnie rewelacyjny. Mimice też mi się spodobały wracamy tam za rok

No to baaardzo dobra wiadomość! Na zdjęciach wygląda bardzo OK - ale co relacja z pierwszej ręki to...z pierwszej ręki:)
mirusk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirusk » 14.07.2008 23:00

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Zawaliście stromy podjazd trzeba się rozpędzać od samego dołu - to jest minus( w sumie zależy od auta ).Jest pare miejsc do zaparkowania na górze , ale nie wiem do którego z właścicieli należą. Larus jest ten po lewej patrząc na zdjęcie.Właścicel nie bardzo rozmowny - jak się go coś zapytało chętnie odpowiadał , ale żeby samemu przyjść ćoś pogadać to raczej nie. Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napisze - albo pytajcie na świeżo.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 15.07.2008 08:48

Na stronie www jest zaznaczone, że w Larus-M jest dostęp do internetu - sprawdzałeś jak praktycznie to wygląda? Korzystałeś?
dareksedzia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dareksedzia » 15.07.2008 18:02

Dzień dobry!!!
Witam po długim okresie niebytności na tym forum. Tak jak pisałem na początku wątku od 16 do 30 sierpnia będziemy wraz ze znajomymi w tym apartamencie. Pytanie do "miruska": czy mógłbyś dokładniej opisać swój pobyt ? W którym byliście apartamencie bo my mamy 2A. Czy było coś na co powinniśmy zwrócić szczególną uwagę? Pytanie do "jotem" : Skąd jedziecie i w jakiej kategorii wieku się mieścicie ? My z żoną mamy po 30 kilka lat i mamy dwójkę małych dzieci.
mirusk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirusk » 16.07.2008 11:37

Witam i odpowiadam - z internetu nie korzystałem, i nie wim jak to wygląda - tydzień totalnego wyluzowania nawt tv nie oglądalismy . Ja z rodzinką miałem stan - czyli na parterze z ogromnym tarasem cztery pokoje dwie łazienki , a szwagier miał właśnie 2A - czyli na 2 piętrze nad tarasem (bo z literką b jest bardziej z boku)bardzo przyjemny i lepszy widok na morze 2 pokoje 2 balkony. Tak jak wcześniej wspomniałem bardzo stromy podjazd - jak byście chcieli częściej jeździc samochodem to warto spytac czy można na górze zostawić auto.Ja cały tydzień parkowałem na dole i autem nie jeździłem - do Makarskiej pojechaliśmy autobusem - fajna sprawa ( po barach można było pochodzić ) .na plaży jest banan - 10 min - 50kun. Zaliczyliśmy rejs statkiem na przeciwległą wyspe ( z dzień wcześniej trzeba się umawiać z kapitanem ) 150 kun (dzieci 70 kun do 10 roku ) - polecam - w tym rybka z grila napoje wino do oporu. zwiedzanie dwóch miasteczek w drugim warto pójść do końca - fajna mała plaża.Raz wyprawa w gory nad mimicami - troche stromo , ale piękne widoki - jak by coś jeszcze to odpisze dopiero koło poniedziałku. :lol:
Hirek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hirek » 19.07.2008 19:27

Cześć Mirusk
Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i dlatego interesuje mnie wszystko co może mi się przydać w podróży. Będę mieszkał w Larus-M w apatm. 1A (od 14.08.2008r - 27.08.2008r) Jeśli masz jakieś zdjęcia to proszę Cię o umieszczenie ich na Forum, lub przesłanie ich na mojego maila.Będę jechał samochodem z rodziną i miałbym prośbę, jeśli mógłbyś powiedzieć gdzie najlepiej kupić winiety i gdzie najlepiej się zatrzymać w podróży. Będę jechał z Nowej Soli (to jest miejscowość na zachodzie Polski ok 25 km od Zielonej Góry). Mam zamiar jechać przez Niemcy (wiem, że jest dalej, ale autostrady są więc chyba szybciej). Jeżeli uważasz, że jest lepsza i szybsza droga to daj znać. Napisz mi co KONIECZNIE POWINIENEM WZIąć DO CHORWACJI.
Jeśli ktoś jeszcze się wybiera w tym samym czasie do Mimic to proszę o kontakt. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam
Hirek Góral
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartmani Larus-M w Mimicach... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone