Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartmanety na rivierze makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek » 23.01.2007 09:38

Witam

W tym roku planuję z rodzinką (3 osoby) jechać do Cro na wczasy.
Z uwagi na kasę szukam kwater/apartamentów. (przełom czerwca/lipca)

Zdecydowaliśmy się jechać na riveirę makarską. (Brela, Baska Voda Podgora i okolice. )

Jadąc pierwszy raz nie chcę przepłacić lub źle trafić.

Jeżeli możecie zapodać jakieś pewne namiary to byłbym zobowiązany.

Generalnie szukam jakiegoś cichego miejsca z ładnymi plażami w okolicy, kwatera ma być miejscem do wypadów w okolicę.

Z góry dzięki.
pozdr
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 23.01.2007 12:00

Zdecydowanie wybrałeś najpiękniejsze miejsca w Cro dodałabym jeszcze Makarską i Tucepi.Proponuje jechać w ciemno koniec czerwca napewno coś znajdziesz coś co będzie Ci pasowało. :D
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 24.01.2007 18:20

Witam. Tak dla wyjaśnienia, to dopiero się zarejestrowałem. Do Chorwacji jeżdżę od 10 lat. Byłem już 13 razy. W tym roku też upatrzyłem sobie Makarską, ale początek września. Będzie to chyba Brela.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.01.2007 20:56

Viech napisał(a):Witam. Tak dla wyjaśnienia, to dopiero się zarejestrowałem. Do Chorwacji jeżdżę od 10 lat. Byłem już 13 razy. W tym roku też upatrzyłem sobie Makarską, ale początek września. Będzie to chyba Brela.

13 razy w Cro i ani razu na piwku na wrockowym rynku? :wink: :lol:
Zerknij czasami na wątek wroclaw.cro.pl w dziale "społeczność" :lol:
Sorki za wtrącenie.
Piotrek, wybrałeś dobrze na pierwszy raz. Na przełomie czerwca i lipca wal w ciemno. Wtedy widzisz co kupujesz i negocjujesz :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.01.2007 21:28

slapol napisał(a):
Viech napisał(a):Witam. Tak dla wyjaśnienia, to dopiero się zarejestrowałem. Do Chorwacji jeżdżę od 10 lat. Byłem już 13 razy. W tym roku też upatrzyłem sobie Makarską, ale początek września. Będzie to chyba Brela.

Bliżej masz teraz do Krakowa a my Krakusy spotykamy się 2 lutego, będą też goście z Wrocka i Opola. :D Zapraszamy :!:
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 24.01.2007 21:28

Pewnie, że w ciemno! Za 10 euro od osoby spokojnie znajdziesz coś dla siebie, z klimą i tarasem.
Pozdrawiam Crowrocławiaków!
piotrek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek » 25.01.2007 09:10

W ciemno..............
Szczerze mówiąc to też tak myślałem ale muszę jeszcze przekonać moją małzonkę..........

Rozumiem z Waszych doświadczeń, że ten okres to jeszcze ciut przed sezonem i nie powinno być kłopotów.......

10 Euro od osoby to wychodzi 120 zł za dzień w apartamencie. (3 osobowa rodzinka)

Ceny są podbne przez biura a tam "pewność", że jak dojadę to będę miał gdzie spać.
Ale Wasze sugestie są warte rozważenia......

pomyslę

pozdr
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 25.01.2007 10:22

slapol napisał(a):

Sorki za wtrącenie.
Piotrek, wybrałeś dobrze na pierwszy raz. Na przełomie czerwca i lipca wal w ciemno. Wtedy widzisz co kupujesz i negocjujesz :lol:

To ja się przyłączę do pytania. Też jestem z Wrocławia.
Na wstępie bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam. Od pewnego czasu przegladam to forum i postanowiłam w tym roku wybrac sie wraz z rodziną (2+1) i ze znajomymi (2+2) pierwszy raz do Cro. Termin jaki wchodzi w grę to od 15 lipca na dwa tygodnie. Z uwagi na termin raczej nie wchodzi w grę wyjazd w ciemno i szukanie kwatery na miejscu. Moi inni znajomi byli w ubiegłym roku w Bibinje niedaleko Zadaru i mam namiar na kwaterkę cena 10 euro od osoby, ale niektórzy już zdążyli mi odradzić tą miejscowość
Czy ktos był juz w tej miejscowości, jak sie podobało czy warto, ewentualnie moze polecic cos innego. Wiem wiem że Riviera Makarska jest najładniejsza tylko troche daleko, a może jednak warto? Dobrze byłoby się zmieścić w cenie 10 ero od osoby. I jeszcze jedno pod tą nazwa uzytkownika bedziemy pisac razem z mężem. Pozdrawiam i licze na WAS!

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 25.01.2007 11:05

Witam :lol: . Jeśli coś niedrogo ,to polecam Tribunj. Taka mała miejscowość koło Vodic(2 km) deptakiem. Ale plaże ma dużo ładniejsze od Vodickich. Ja byłem tam dwa razy. Mam też namiary na sympatyczny apartman( zwłaszcza gospodarze są OK). I chyba niedrogi. Pozdrawiam. Sam szukam w Breli. Mam namiary na Villę Hrvoje. Może ktoś zna???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2007 20:07

Niutka napisał(a):......Wiem wiem że Riviera Makarska jest najładniejsza tylko troche daleko, a może jednak warto? Dobrze byłoby się zmieścić w cenie 10 ero od osoby.......

Z Zadaru do Splitu jadranką bedzie ze 150 km, a autostradą znacznie blizej. Jak przejedziecie z Wrocka 1100, to nastepna stówka z "hakiem" nie gra żadnej roli. Natomiast po 15 lipca 10 euro na riwierze jest raczej trudno osiągalne, chyba że będzie to pokój z łazienką i dostępem do kuchni, a nie pełny apartman z własna kuchnią. Mimo wszystko sugeruję jazdę w ciemno, ale na miejscu lepiej być przed południem.
Pozdravki
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 26.01.2007 08:42

Bylam już 6 razy w Cro i zawsze jeździmy w ciemno.
Myślę ze 10 euro/osobę w tym roku też bedzie osiagalne ale troche dalej od morza lub z gorszym widokiem, albo tak jak napisał Slapol soba ( pokój) z dostępem do kuchni.
I koniecznie w sezonie trzeba być rano zeby cos sensownego zanlezc.
Pozdrawiam
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 26.01.2007 12:34

krakuscity napisał(a):
slapol napisał(a):

Bliżej masz teraz do Krakowa a my Krakusy spotykamy się 2 lutego, będą też goście z Wrocka i Opola. :D Zapraszamy :!:

:lol: Witam krakusów. To miłe z Waszej strony, tym bardziej, że z Krakowa pochodzę, ale mieszkam we Wrocławiu i już czuję się Wrocławiakiem ( z przyjemnością zresztą).
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 26.01.2007 17:52

Viech napisał(a):Witam :lol: . Jeśli coś niedrogo ,to polecam Tribunj. Taka mała miejscowość koło Vodic(2 km) deptakiem. Ale plaże ma dużo ładniejsze od Vodickich. Ja byłem tam dwa razy. Mam też namiary na sympatyczny apartman( zwłaszcza gospodarze są OK). I chyba niedrogi. Pozdrawiam. Sam szukam w Breli. Mam namiary na Villę Hrvoje. Może ktoś zna???

Witam, ja poproszę o namiary na tę kwaterę w Tribunij, też szukałam w Breli, ale jakoś tam tak gęsto. Poszukuję dalej
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry wielkie dzięki
Aga7
Plażowicz
Tribunj

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga7 » 16.03.2007 12:02

Viech napisał(a):Witam :lol: . Jeśli coś niedrogo ,to polecam Tribunj. Taka mała miejscowość koło Vodic(2 km) deptakiem. Ale plaże ma dużo ładniejsze od Vodickich. Ja byłem tam dwa razy. Mam też namiary na sympatyczny apartman( zwłaszcza gospodarze są OK). I chyba niedrogi. Pozdrawiam. Sam szukam w Breli. Mam namiary na Villę Hrvoje. Może ktoś zna???[/quot

hej! a moge poprosic o namiary na ten apartman w Tribunju i ew. jakies obszerniejsze informacje/wrazenia? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - z gory dzieki!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone