Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty w Vodicach

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agunia33
Globtroter
Apartamenty w Vodicach

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 18.05.2014 16:34

Witam wszystkich. Mam pytanie do stałych bywalców Vodic a tym bardziej przyjaciół od Daria. W tym roku jedzie nas masa ludzi do Daria ( na 3 auta) i teraz dodatkowo jeszcze chcą dołączyć dwie osoby, ze względu na to ,że Dario ma folówe , chciałam zapytać czy ktoś może zna adresy gdzieś obok , w zeszłym roku widziałam tam na domach obok Daria ,że wynajmują apartamenty ale nie przyszło mi do głowy żeby odpisać... :( wolałabym żeby te dwie osoby mieszkały gdzieś blisko , najlepiej na tej samej ulicy, bo żeby miały blisko zatoczyć się do domu jak popijemy :D :D , będę wdzięczna za wszystkie namiary :) buziole :papa:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.05.2014 16:53

Pogadaj z Dariem wiem że za tą działką gdzie blondyna rąbie drewno wynajmują kwatery zaraz obok również,w zeszłym roku jak również dwa lata temu zaraz za Dariem widziałem Polaków z Grodziska Maz. którzy wynajmowali kwatery u sąsiada.
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 18.05.2014 17:00

Trochę głupio mi się tak oficjalnie Daria zapytać o nocleg u sąsiadów, bo już tak zagadałam troszeczkę to polecił mi Tribunij albo kuzyna w Vodicach . Tribunj stanowczo za daleko kuzyn pojęcia nie mam gdzie ma te apartamenty czy daleko od Daria czy nie ... a przechodzić przez Jadranke w nocy w stanie nietrzeźwym i szukać pasów , nie bardzo :-) ;-)
bobasbk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobasbk » 18.05.2014 17:26

Arambaša, Vodice Blata 83 - rok temu tam byłem ok

dodam filmik na You Tube

APARTMENTS ARAMBASA 20041
Ostatnio edytowano 18.05.2014 17:39 przez bobasbk, łącznie edytowano 1 raz
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 18.05.2014 17:35

o super wielkie dzięki !! to gdzieś niedaleko Daria ?? a mają może stronkę internetową ??
bobasbk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobasbk » 20.05.2014 12:53

Dwa lata temu byłem w tym apartamencie Vodice .pl .... ale teraz 20Euro jest drożej .
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 20.05.2014 14:17

agunia33 napisał(a):o super wielkie dzięki !! to gdzieś niedaleko Daria ?? a mają może stronkę internetową ??

Ulica Blata jest na drugim końcu Vodic - od Daria całe miasto do przejścia!

Na Google Maps powiększ swobie maksymalnie mapę Vodic w okolicy apartamentu Dario - znajdziesz tam 4 oferty apartamnetów z numerami telefonów. Niestety, bez stron www.
KrisM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisM » 20.05.2014 14:28

agunia33 napisał(a):Trochę głupio mi się tak oficjalnie Daria zapytać o nocleg u sąsiadów, bo już tak zagadałam troszeczkę to polecił mi Tribunij albo kuzyna w Vodicach . Tribunj stanowczo za daleko kuzyn pojęcia nie mam gdzie ma te apartamenty czy daleko od Daria czy nie ... a przechodzić przez Jadranke w nocy w stanie nietrzeźwym i szukać pasów , nie bardzo :-) ;-)

Tribunj daleko? 20 - 30 minut spacerem do centrum Vodic to za daleko dla Ciebie.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 20.05.2014 14:32

KrisM napisał(a):Tribunj daleko? 20 - 30 minut spacerem do centrum Vodic to za daleko dla Ciebie.

Tyle,ze Dario ma apartament nie w centrum, a na północnym końcu Vodic.

Według GM z Tribunj jest do niego 4 km (pieszo godzina drogi).

To blisko dla Cebie?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.05.2014 18:04

Raul73 napisał(a):
KrisM napisał(a):Tribunj daleko? 20 - 30 minut spacerem do centrum Vodic to za daleko dla Ciebie.

Tyle,ze Dario ma apartament nie w centrum, a na północnym końcu Vodic.

Według GM z Tribunj jest do niego 4 km (pieszo godzina drogi).

To blisko dla Cebie?

A jeszcze weź człowieku i wróć po imprezie-masakra :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 20.05.2014 18:53

agunia33

Tu masz stronę z dużym wyborem apartamentów w Vodicach:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Poprzeglądaj sobie i może znajdziesz coś w okolcy, o której piszesz.
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 08.07.2014 20:28

Raul73 - wielkie dzięki za odpowiedzi i namiary :-)
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 21.08.2014 11:10

Gdyby ktoś szukał to polecam super apartamenty , 15 metrów od morza w Tribunij , apartamenty wolne od 24 sierpnia i dalej .. cena bardzo atrakcyjna, taniutko i super właściciel mówiący po Polsku :) Gdyby był ktoś chętny to namiary prześlę na priv :lol: . naprawde polecam , osobiście sprawdziłam w zeszłym roku i już za tydzień jedziemy po raz drugi :papa:
asial100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asial100 » 27.02.2015 12:30

Witam! Będę wdzięczna za namiary na kwatery w Tribunij. Planuję jechać w 2 połowie lipca. Trzy rodziny , w sumie 11 osób.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dziękuję.
tomek 10010
Odkrywca
Super apartament w vodicach

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek 10010 » 05.05.2016 19:19

Wygodny Apartament 6 osobowy w miescowosci Vodice .Do wynajecia od czerwca do końca wrzesnia. Własciciel: Goran Lasan ul.Roca Pave . Drugie pietro w domu jednorodzinnym z dużym tarasem z widokiem na morze i port. Blisko centrum miasta i targ( 2 minuty piechotą)spędziliśmy tam super urlop
zdjecia na pocztę
dziękuje i pozdrawiam

Kontakt w Lublinie

email:tofa@poczta.onet.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje