Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty w Tucepi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ciekawy swiata
Globtroter
Apartamenty w Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciekawy swiata » 20.10.2011 22:06

Witam !
Czy ktoś z Was ma może namiary lub informacje dot. zakwaterowania w Tucepi dla 2 rodzi z dziećmi ( 2 + 2 ) najlepiej do 50 E za rodzinkę.
Proszę o info na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 25.10.2011 13:42

Spróbuj popisać e-maile z zapytaniem o ceny.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ciekawy swiata
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciekawy swiata » 25.10.2011 14:34

Dzięki ale z tej strony wysłałem kilka @ i jedna odpowiedż tylko a cena powaliła mnie z nóg - 100 E za apartament 2+2!
Szukam czegoś zdecydowanie tańszego i przede wszystkim sprawdzonego.
Max 60 E za apartament.
Mimo wszystko dzięki !
W dalszym ciągu proszę o namiary czegoś sprawdzonego.

Pozdrawiam
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.10.2011 21:25

Widzę że Chorwatom się w dupie z cenami poprzewracało,ja w tym roku w połowie czerwca Brela 2+1 bez negocjacji i specjalnych luksusów 45euro.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 25.10.2011 21:29

Ciekawy swiata napisał(a):W dalszym ciągu proszę o namiary czegoś sprawdzonego.

forum/viewtopic.php?t=33513
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 26.10.2011 19:13

Witam.

My jedziemy tutaj:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartament sprawdzony przez nas w roku 2010 2+1 50 euro, w 2010 roku było 45 euro. Dodam, że jedziemy w drugiej połowie czerwca, tym samym ceny są troszkę niższe jak w lipcu i sierpniu (70 euro)

Mają tam także apartamenty 2+2, budynek znajduje się w spokojnej części Tucepi, poniżej Jadranki (to ważne) do plaży ok. 80 metrów.

Kontakt mailowy bardzo dobry, szybko odpisują w języku angielskim.
Ciekawy swiata
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciekawy swiata » 27.10.2011 09:23

Dzięki !
Już napisałem @ - ciekawy jestem co odpiszą ?

Pozdrawiam
Ciekawy swiata
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciekawy swiata » 29.10.2011 19:37

Odpisał ale 90 E to przesada a może ja chcę za tanio ?
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 29.10.2011 20:40

Za taką cenę to daj sobie spokój,nie wierzę że tak się ceny zmieniają.Ja w 2012 zaliczam Ksamil w Albanii i Grecję,poniżej cen jakie podajesz.
Katrina
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katrina » 30.10.2011 08:53

Byliśmy dokładnie tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w połowie czerwca i płaciliśmy 50euro za 2+2, ale cena w szczycie sezonu to 100euro. Wszystko zależy od terminu wyjazdu.
inka 777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inka 777 » 02.11.2011 12:37

Ja bardzo proszę o namiary apartamentu 4+1
Renolaš
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renolaš » 06.11.2011 11:51

Byliśmy dokładnie tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
inka 777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inka 777 » 06.11.2011 14:24

W którym byliście apartamencie, jakie wrażenia z pobytu tam?
Czy Tucepi to ładne miasto i jakie plaże?
krzys182
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzys182 » 06.11.2011 14:55

Miejscowosc super 4 km plazy z deptakiem po srodku port , mielismy apartament doslownie 10 m do plazy dzieciaki same lataly do domu dla ochlody,minus to taki ze balkon to zarazem kuchnia i slaby standart. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.11.2011 17:45

krzys182 napisał(a):po srodku port

Nie port tylko marina dla jachtów i innych małych pływadeł.

Port od zawsze kojarzył mi się miejscem gdzie dopływają statki np.Jadrolinia.

Jak ktoś szuka apartamentu w Tucepi , to kilka postów wyżej podlinkowałem temat gdzie opisałem szczegółowo Apartament P. Ratomir'a Covic'a.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies